edycja gówna 2 noc chuja
https://www.youtube.com/watch?v=l4KqQkaggis
>>212222222 wielkie /polskie/ zwycięstwo
podedycja spuszczania się w femcelce
femcelka traci na wartości jak ją wyruchasz
to tak jak z nieotwieraniem jakis tam figurek z pudełka czy inne gówno
kupiłem przez przypadek damskie dzinsy
sa bardzo fajne i mi pasuja ale poznalem bo rozmiarze kieszeni
nie to nie jest gejowe, dzinsy to dzinsy
podpodedycja trzymania femcelki w pudełku
>>212240156sebixy noszą krótkie ciasne dzinsy
ale co jest zabawne to damskie dzinsy sa o wiele tansze od meskich
>>212239849cwel przegryw + instagram dziwka combo to i tak potomstwo z 5 tierów wyżej niż murzyn, a murzyny rodzą się na potęgę
>>212240451ale dojebałeś teraz tomek
białasy być jak:
>jak twoje potomstwo nie będzie SSS+ tier to na chuj się mnożyć
tymczasem trzeci świat się mnoży miliardami w pic rel
dysgenika
>>212239764ale trvthnvke
udawanie ze kobiety maja dusze to incelski cope
>>212240517nie wkurwiaj się na mnie a na rzeczywistość, ja bym chciał żeby każdy był równy, miał taki sam potencjał i możliwości
ale to co chcemy by było nie ma znaczenia, liczy się to co jest
>>212240669o to mi chodziło kek
>ta jedna dzidzia co podłapała nowe słówko i teraz w kółko spamuje nie wiedziąc co to znaczy
tak o tobie mówię
w wiedniu maja woke sygnalizacje swietlna
nikt nie mówił psx na plejaka
jutro nowa rotacja małpiatek przyjdzie
ta jedna dzidzia co za późno zaczęła budować kapitał kulturowy i czuje się opóźniona w rozwoju umysłowym
I would like to let you guys know that I hate pkp intercity and especially its passengers
co to e kapital kulturowy
>>212240996should have picked the autism car/seat
>>212241007książka-mózg-książka
>>212241007chyba znajomość memów
nie rucham bo mam niski kapitł kulturowy
koniec miesiąca i koniec kwartału, z jednej strony można by pożegnać obecny rzut, ale z drugiej strony takich cweli od dawna nie było więc tylko ha tfu im w ryj i chuja w dupę
>on ma wysoki kapitał kulturowy
oski
zero maczy z laskami z wojewódzkiego w 2 miesiące xD Co prawda nie miałem nowych zdjęc ani najpopularniejszej apki z biało-czerwonym logo ale no to chyba mówi wiele jak tam sytuacja huopska dejtingowa ehhhh
poszedłem sobie na spacer żeby zresetować myśli. ale mnie głowa zaczęła boleć troche
>kapitał kulturowy
jak małpa coś wybredzi to...
>>212241094>nie spamowanie kazdej mozliwej aplikacjingmi
ja warszawka i 4 macze w 5 dni
parzyłem sobie kawę, gdy nagle wróciły złe wspomnienia z dzieciństwa i się popłakałem, powinni wynaleźć amnezję w tabletce, żebym mógł o tym wszystkim zapomnieć
>>212241023The doors to my wagon didn't open so I don't even have a seat. Maybe I could wade through 2 wagons of people (the corridors are full too) to see if I could even get there and if my seat would be taken by some nigger who can't understand fuck off in English.
And these boomers just keep going back and forth between wagons for no apparent reason.
haha nie ma szans!
poprosiłem byty astralne, żeby zasrywały umysł arhiva i chyba rzeczywiście to robią hhahahah
>>212241182spokojnie anon wujek już ci nie wejdzie do łóżka, jesteś za gruby i za stary
>>212241207they're going for a beer at the bar or a cigarette in the toilet
złe wspomnienia z dzieciństwa w sensie, że gałka loda upada ci na ziemie
>>212241267i się z tego śmiali. a potem się wywaliłem i się śmiali. i miałem traumę.
Pije Kawę mrożona z lodami śmietankowym marki mlekovita
dla julki zagraniczny spacerek
dla mnie międzypowiatowa przygoda
moj ojciec napierdalal matke do krwi i do dzisiaj pamietam jak krew mi sie lepila na rekach i wyroslem calkiem okej
musicie sie wziasc za siebie
złe wspomnienia z dzieciństwa czyli tata i mama mieli kupić 10 zabawek a kupili 9 i oskarek płacze do dziś
złe wspomnienia z dzieciństwa czyli brak wspomnień
>>212241400ojojoj ale strasznie cwelu mama i tata lubili zabawy na ostro, ojojoj
>>212241483inb4
>ja nie mialem kolegow :(cwelu zyjesz tylko dlatego ze nowoczesne spoleczenstwo istnieje, takich slabych cweli jak ty natura by zweryfikowala natychmiastowo
ja nigdy nie był stanowczy
oskarki z niskim ACE być jak:
>ablu ablu raz przegapiłem bajkę w tv bo się bawiłem za długo z kolegami, ablu ablu
>>212241416Realne w chuj i widziałem to na żywo. Poznałem dwóch /polaków/ IRL, jeden odziedzicy ogromne gospodarstwo, a drugi rodzice profesorowie akademiccy. Ale nie. To ja jestem oski. Mimo ojca nieboszczka pijusa i mamy zapierdalającej na mopie, to ja jestem oski. Bo się schyliłem i wziąłem sobie gf
trauma oskiego
>upadła mu gałka loda na ziemię i wszyscy się śmiali(potem mama mi kupiła drugi a wszyscy przeprosili i zostali moimi przyjaciółmi)
normalny dzień anona
>ktoś zostawił minę przeciwpiechotną na chodniku i wszedłem na nią i urwało mi nogę a potem właściciel przybiegł i zbił mnie metalową rurką za to że wysadziłem jego minę a potem przybiegła moja matka i przyznała mu rację i nie dostawałem jedzenia przez tydzień za karę
>>212241548>dla oskarka wizja złego dzieciństwa to brak koleguf :(lipa oski
IMG_2722
md5: e77d67b48b7a46aa595ef6bc6b6b6e1f
🔍
my byli silni psychicznie i gównooo
z kolegami łatwo było, póki nie byłeś nieironicznie autystyczny
gorzej było z przyjaciółmi...
>>212241548tacy z dysfunkcyjnych rodzin często mają kolegów albo przynajmniej „kolegów” bo zastępują im w pewnym ograniczonym sensie rodzinę
>nie rucham, bo... bo miałem dobrą rodzinę!
nowe, nawet dobre
importuje gatorade z ameryki bo w czwartek będę dużo wódki pił
julki i oskarki z ace score 1-3 płaczom nad cienszkim dzieciństwem
>>212241641nom, to
Różnica pomiędzy anone a oskim NIE jest seksualna, tylko klasowa
zakładam kominiarkę wchodzę do gabinetu pani psychoterapeutki przystawiam jej klamkę do łba i mowie
>suko albo mi pomożesz albo będą zbierać twój łeb ze ścian
asuna niebieskie archiwum
>>212241489pierwszy raz czy dłużej korzystasz?
>>212241907>baba>pomagać w czymkolwiekLol
fiut w cipkę to jest recepta na zdrowego chłopa
ale nie dadzo i bedo gadać co zdrowie, a co nie zdrowe ehhh...
>>212241928a za płodomstwa się liczy, jak jeszcze byłem malusieńkim psieckiem w brzuchu mojej psinej matuli?
jak masz mniej niż 4 ACE score jesteś oskarek
jak masz 4-6 to jest normiczek
>>212241981dziwny post ale nie wiem czy aszwaganda podczas ciąży to dobry pomysł, troche mocno działa
>>212242054wyśmienity, jeszcze estradiolu trzeba w ciąży dorzucić coś dla pełnego efektu
>finałowa masakra w polskim filmie
>"Dziwny jest ten świat" zaczyna grać w tle kiedy atomówki spadają na Poznań
>>212241977najpierw min. 2 lata na budowie, które zrobią z ciebie faceta, potem sam będziesz zachwycony jak dobrze idzie ci zagadywanie do lasek
>>212242143co jest kurwa
wypierdalacz!!! wypierdol go!!!
nie zbliżaj się do mnie fejkcwelu, bo mnie zarazisz ruchaniem jeszcze
odsuń się aaaa!!!!!
ja dobrze życzę ludziom i nie irytuje mnie, gdy cieszą się swoim szczęściem, jeśli nie robią to w sposób prowokujący albo upokarzający innych, bo to debilne zachowanie, by się dowartościować
ale w zasadzie do pierwszego zachowania jestem nastawiony neutralnie, a drugie ignoruję, bo nie mam sensu wchodzić w negatywną interakcję z takimi ludźmi, jestem świadomy niesprawiedliwości świata i nie widzę sensu się tym emocjonować ogólnie apatycznie jestem nastawiony do większości ludzi, jeśli sami nie wejdą ze mną w interakcje i spróbują na mnie oddziaływać w pozytywny albo negatywny sposób
głównie moje odczucia i życie, otoczenia w którym żyję zaprząta moje myśli
jakas femka ITT chce zobaczyc moje BWC?
>>212241907ten post został przekazany do centralnego biura śledczego
DSC_3368
md5: 47730110d5d43d3d5a9f81943dfa5b5f
🔍
>jakieś dziecko chce zobaczyc moje BWC?
arhivvvvv, nie pisz takk!!!!!
>>212242189pięknie powiedziane
julki być jak:
>moje dziecinstfo byo zue
>mam ace score 2 :(
>>212242189skąd przeklejka
>niski kapital kulturowy
>ace score 3
nigdy sie nie zaczelo nawet
>>212242278chaotycznie napisane + bloat + łączenie tematów + brak doprecyzowania sedna w przydługim wywodzie
pewnie komentarz na facebooku
mam niski kapitał kulturowy bo w dzieciństwie mama nie puściła mi filmu Rambo
>>212242369dziękuje przeklejoznawcov
>>212242369z tego opisu brzmi jak anon
określenie kapitał kulturowy jest bardzo zabawne, bo troszkę hintuje że twórca nie bardzo rozumie czym jest kapitał, a żyjemy w kapitaliźmie, co jest częścią kultury, więc jest to dość zabawne
>>212242481>źmiekiejkut alert
IMG_6381
md5: e736685cbb79e5391b0aa03b9623caff
🔍
@212242503
wykurwiaj atencjuszko
kapitał czyli stan konta w banku z którego mogę kupić bułkę w sklepie
chichotam kurwa do określenia "kapitał kulturowy", ja pierdolę
padam na ziemię i się toczę ze śmiechu
>>212242481>kapitał kulturowy>ACE scoreryj bo jak jebne
jakie są jeszcze sojakowe mierniki jakości człowieka
>>212242285za malo archiwistek nosi rajstopki albo zakolanowki
nie moge walic do takiej Nonomi bo ma krótkie skarpetki
ojeciec jako dzisiaj handlowanie dozwolone polazł do sklepu i kupił 3 maślanki
PISTACJOWE slodkie aż mdli i nie da się tego pić a to miało być do ziemniaków, kotleta i ogórka kiszonego
miała być normalna, matka go wysłała po zwykłą maślankę, sam bym se wypił zwykłą a to niedobre, nawet kot nie chciał pić a zwykłą pił
jak walduś kiepski z tymi kiwi na obiad
>>212242648generalnie do dzieci nie wypada walić arhiv
>>212242494https://wydawnictwo.krytykapolityczna.pl/blog/recenzja/praktyka-teoretyczna-o-kapitalizmie-z-puszki
fajnie miodek ale realne użycie > teoria cwela
>inb4 redakcje i dziennikarze nie potrafią w psolacki
>>212242696przeczytaj opis
specjalnie strzelili byka dla dodatkowych kliknięć
jakie anime znacznie powiększą mój czanowy kapitał kulturowy
>>212242685>on nie wie kto to jest Nonomioslo nie powinno sie tez wazyc 100kg+ a ty jednak wazysz, grubasku
>>212242735evangelion rebuild
co ogladac w tle do gierki
>>2122425841 - wysokość wypłaty
2 - papier z uczelni
3 - lajki na insta
4 - czy hors czy bejbi
5 - kapitau kóltórowy
>>212242756nie wiem czemu arhiv ciągle piszesz o tej wadze
>>212242733>chcieli zbejtować tłum autystów lingwistów psolackiegotak było
czy jak obejrzę Boku no Pico to wzrośnie mój kapitał kulturowy?
jak walenie konia do loli wpływa na rynki kapitału kulturowego?
sprzedaję rosyjski kapitał kulturowy
przeczytałem trylogię metro i w nią grałem
obejrzałem brata 1 i 2 oraz bumera
czytałem też dostojowskiego
czy jeśli zdeponuję swój kapitał kulturowy w banku kultury na lokacie kulturowej, obejrzę skibidi toilet, i wypłacę mój kapitał kulturowy to czy uchronię go przed brainrotem?
>>212242944Całkowita wycena: 0.02$
>co bystrzejsi "humaniści" orientują się że tracą życie na bezużytecznym gównie
>wymyślają z dupy termin by jakoś spróbować to uzasadnić
>oni nie tracą życia tylko budują swój kapitał kulturowy
anon waląc konia buduje swój zbirkapitał
shortuje kapitał kulturowy tego chana
mój zbirkapitał to głownie futa i femboje
jestem kapitalistą anime piersi, tzn fanbojem rysowanych cycków
nie wywołuj wilka z lasu (nie postuj) bo inaczej zasra ci nitkę (zasra nitkę)
>>212242648no nie wiem, raczej są różne rajstopkowe potrzeby w normie, różne kolory długości odzieży nożnej itd
tylko wśród tych typowo dojrzałych archiwistek to raczej trend na gołe nogi, nie licząc np. akane
>jestem pedałem
nieee
>mam niszowy gust
nieeee
>jestem koneserem odbytów
nieeeeee
>jestem magnatem kapitałowych rynków fembojów
>29 czerwca
>nadal nie mam gf
lubie sluchac nut w ktorych jest nawijane murzyny sie zabijaja nawzajem i pimpuja
https://www.youtube.com/watch?v=Qd176cCPJRs
policjant:
>to dlaczego waliłeś do dzieci, co?
kapitalista kulturowy:
>jestem człowiekiem i nic co ludzkie nie jest mi obce, poszerzałem swoje horyzonty
policjant:
>oo to się doskonale składa
kapitalista kulturowy:
>o, a dlaczego?
policjant:
>odsiadka w więzieniu dużo w panu poszerzy, a ile nowych doznań i przeżyć
dostałem beta key do jedengo z tych pokręconych AI agentów do pisania programów. Sobie anonek rozpisze prompty, poogląda tutoriale i dopiero aktywuje
>>212243277>policjantmam wysoki kapitał kulturowy i odrazu zrozumiałem nawiązanie do
https://www.youtube.com/watch?v=el0prDXwxQI
jarvis napisz program do automatycznego generowania md5 obrazków upladowanych pod danym tagiem na booru
>>212240717niuniuś o dysgenicznych efektach w społeczeństwach czytałem jak ty na chleb mówiłeś bep
>>212243331ooo widzę że pan jest baronem kultury
jakie kino dla tego uczucia?
ja chce normalnie żyć a pizdy w nieoznakowanym mnie prześladuną
>jakby kultura była kapitałem, to na 100% byłbym bogaczem
mogłem iść na STEM i robić coś pożytecznego i dobrze zarabiać, ale poszedłem na humanistyczne pierdoły bo to Szlachetne i teraz tylko kołp mi pozostał (i bieda bo jestem bezużytecznym cwelem co nic nie tworzy dla nikogo więc żyję z tego co państwo podatnikom ukradnie i mi odda parę groszy)
>zjeb znowu bedzie postowal chujowy art przez 2h zanim dostanie bana
>zjeb znowu psuje mi opinie bo /polska/ mysli ze uk flaga = 1 poster
>>212243344tym byś nmie zarobił. Ja se zarobie betą
to na co jestem za cienki albo trwałoby za długo zrobi maszynka a ja dokończe specyfikacje na koniec
>>212243555wszystkie brytole to odnogi jednego rozlazłego, ulanego gammona-grzyba
https://litter.catbox.moe/dn163w61djbvfmgm.mp4
>>212243555twojej opinii i tak sie już bardziej nie da popsuć
może i inżynier buduje mosty, koleje, maszyny rolnicze
ale ja wysrałem tomik wierszy o tym jak cienszko być poetom, to też ma wartość*, jakiś eeee kapitał kulturowy
* - nie ma
>>212243555wszystkie brytol flagi to muhmat albo abdul
>>212243655ja bym tam wolał kapitał walutowy
jak taka kultura nie daje się przetłumaczyć na intellectual property a to na dużą kasę to jest to kołp, wiadomo
>>212243625czemu jestes gejem
>>212243625do „czy to jest” jest spójne i logiczne, potem gówno
arhiv spokojnie, ja wiem, że ty jesteś tylko ironicznym pedofilem i takich rzeczy byś w życiu nie wysłał
kupilibyście tomik wierszy "poety" o tym jak mu smutno bo dziewczyna go rzuciła?
>>212243745nie ma szans, zęby poeci w Polsce ruchali. Na pewno nie ci po 30tce
najwyższy kapitał (anty)kulturowy mają powieści z silnom niezalesznom kopietom koloru, która walczy z złym kościołem i patriarchatem i stereotypami że ćpanie i seks z zwierzętami to coś złego
>>212243625polscy bracia by ci rozjebali zeby za takie posty
>>212243693niezla opinia ze wsi, nie moge sie dokeczac az diversity dotrze tam do ciebie na wioske
>>212243783autosugestia tworzy normalne zdanie aż do miejsca które wskazałem, dalej jest bełkot
kościół? niski kapitał kulturowy
feministyczna brainrot breja? najwyższy kapitał kulturowy
>>212243875>coś nowego dotrze do polskito dobre brytol haha
koneser brainrotu, magnat kapitału kulturowego
>>212243875>abdul pisze że nie może się doczekać aż abdule zaleją psolskęwieprze jebały mohameta w dupę aż srał krwią ale błagał by jebały go dalej bo kwiiii
>>212243879autosugestja to jest wtedy jak ktoś umie się spuścić bez marszczenia albo trzymać dłoń nad płomieniem i nie drzeć ryja
z inwestycją w brainrot, jest jak z inwestycją w kryptowaluty kiedyś
allah wysłał mohameta na ziemię by uzbierał w dupie wiadro świńskiej spermy
nie miałem w planach postować no ale
>>212243655dopóty dopóki się nie dowiemy skąd pochodzi świadomość artyści będą nadal najbardziej wartościowymi członkami społeczeństwa
zapraszam do robolskiego kołpu
>>212243997potrafię spuścić bez marszczenia jeśli nie walę >10 dni
wystarczy lekko dotykać, nawet tak pukać, ale marszczyć nie trzeba
>>212244021beda mi robic to co na obrazku jutro
>>212244057ale my wiemy skąd się bierze świadomość
tylko udziwnanie definicji poprzez domaganie się inkluzji qualiów robi z tego bezsensowny gdybanie
>>212244057problemy metafizyczne będą zawsze
>>212244057>artyści będą nadal najbardziej wartościowymi członkami społeczeństwa>nadal
>>212244070pukanie to też marszczenie
to jest termin parasolowy (w twojej dupie)
gównopostanie to Sztuka przez duże S i tak zwany high art
>>212244106>ale my wiemy skąd się bierze świadomośćczyli?
>>212244119ile osób wie kto to Leonardo da Vinci a ile kto to Andrew Carnegie?
przypomniał mi sie ten poster na /bant/ co hobos go wziął za kołnierz a on mu wsadził kciuk w oko i sobie poszedł
arhiv jaka jest twoja opinia na temat obecnie postowanych niepokojących obrazków?
Hitler był artystą, zaczynał jako malarz ale poszedł w spontan społeczny i jego live performance "palenie żyda hurtem" to najlepsze dzieło kulturowe w historii ludzkości
kropka
>>212244224archiwista by powiedział rzygćku
>>212244185>Leonardo da Vincimówisz o geniuszu STEM
tak skończą pedofile inshallah
arhiv dlaczego twoi koledzy zlecają artystom tworzenie takich obrazków?
>yyy jaki % bydła wie o dupie Kim Kardashian
>a jaki % bydła wie o Turingu?
>hmmm?
>szach mat
przyjdzie mi ktos posprzatac mieszkanie?
>wiem, że nie wiem nic
>*pcha drzwi z napisem ciągnąć*
Od kiedy jestem singlem zacząłem eksperymentowac z męskimi doznaniami. Dziesiątki artykułów o orgazmach analnych później i stałem się posiadaczem niewielkiego i względnie wąskiego dildo. Kto by pomyślał ja dzik i zabawy analne xD. Dobra raz kozie śmierć i wskoczyłem na lubrykowanego dziada czoko okiem...bolało przez pierwsze 5 minut, potem już tylko czułem coraz cieplejsze fale przyjemności. Czubek dilda zahaczał o guzik prostaty co było dziwnym uczuciem, aż nagle jak pierun strzelił poczułem największa w życiu przyjemność, nawet z była knurzyca nie było mi tak dobrze, pomimo że była ciasna dziewicza. I dziwne, że oprócz preejakulatu nic mi z grzyba nie wyszło,zero nasienia. Doszedłem dupą xD. Jutro to powtórzę bo sam nie mogę uwierzyć.
Hitler zrobił live performance "palenie żyda hurtem" i ta sztuka dalece wybiegała poza swoje czasy, świat nie był jeszcze gotowy na geniusz tego artysty
kwiii zatrzymać palenie żydem w piecu, kwiii nie zamieniać żyda w kostkę mydła
krytycy sztuki chcieli zablokować jego live performance
kiejkut skąd ty hitlera do tego wziąłeś
>>212244447to jest ściema anonku
hitler był artystą malarzem, prawdziwy artysta światowej a nawet dziejowej klasy, zaczynał od farby i pędzla a kończył na żydach i piecu, jakby świat nie zatrzymał jego artystycznego rozwoju to kto wie jakie jeszcze live action performance art by stworzył
nie jestem rasistowski czy coś ale czarnuchy i żydy to śmiecie jebane i można ich rozwalać
>>212244185chilli zawsze dobre
https://youtu.be/ZPwnp9uAJvE?feature=shared&t=4090
aleksa zacznij grac zydowska kirby ost muzyke
>>212244688>można>nie trzebapatczie, zoofil jebany. NA WIDŁY GO
humaniści (nowomowa na niskie IQ) być jak:
>zbudowanie mostu? setki tysięcy elementów zaplanowane i zebrane w dzieło sztuki, zwycięstwo umysłu ludzkiego nad fizycznymi ograniczeniami świata naturalnego? to nie jest sztuka
>cwel nasrał farbą na płótno? OOO TO JEST SZTUKA O KURWA CHRUM KWIII JUŻ MI SPERMA CIEKNIE Z CHUJA KWIII
>>212244779i powiedz mi ile tysięcy ludzi taki most budowali czubku krzywej dzwonowej? ROFL
libido mi umiera nie chce mi się już walić konia
dotarłem do mety jako prawiczek
to... wolność
>>212244883olaboga, dziadzio 50+
>>212244883zacznij estrogen i daj sie ZTOPPOWAC na grinderze
zobacz:
>>212244384
>>212244864a myślisz że cwel co nasrał farbą na płótno sam posadził i wyhodował rośliny na płótno, sam zdobył składniki na farbę, sam wyhodował zwierzęta na włosie do pędzli, sam wydobył żelazo z ziemi by stworzyć siekierę i ściąć drzewo i zbudować tokarkę by zrobić pędzel i pierścień na pędzel?
to że jesteś niedojebany umysłowo to nie argument
nie chce już chodzić do pracy
dobra kurwa ide sprzatac mieszkanie WY KURWY
>>212245029odbyt umyj także
>>212245016nie musisz hatatov
>>212245016znajdź ze AI pracę. Pracę z AI. Pracę wykonywaną przez AI a ty siedzisz z chujem w dłoni
>>212244950ale się zesrała ameba umysłowa xDD najpierw porównuje kolektywy odpowiedzialnych za kilku letnie projekty inżynierskie do pojedyńczych indywiduów i potem odwraca kota ogonem
inżynier IQ xDD (przynajmniej 101)
>>212245016nie ma że boli synek, zapierdalać trzeba
nikt nie powioedział że będzie lekko
kiejkut ma chyba w końcu godnego oponenta
już widzę całą nitkę zasraną
>most
:|
>tunel biegnący pod górą
>samolot
>pac pac farbkom po kartce
:OOOOOO
>>212245016mnie sie zara umowa konczy. musze rozpoczac rytual upokorzenia zeby mi przedluzyli
>>212245016przychodzi taki moment że gierki przestają cieszyć i chodzenie do roboty nie wydaje się takie złe bo przynajmniej co robić jest
>>212245185jest dużo ciekawszych rzeczy do robienia niż praca która jaka by nie była i tak zbrzydnie po latach zapierdolu
>>212245085muszę bo mam umowę o pracę na czas określony i przez ten czas muszę a potem już nie chce
>>212245089nie umiem AI
>>212245112ale ja już nie mam siły pracować
>>212245164przykra sprawa, ja u siebie nie będę przedłużał, został mi jeszcze rok umowy a potem neet i pod most jak skończą się pieniadzę
>>212245185moze jak ma się fajną pracę to tak jest ale w innym przypadku to jest tragedia ludzka
>>212243435nie przemilczam
>>212244021o jedno nomciu toćku kawćku za dużo kurwa
>>212245327wkurwiacz słodki jesteś, gdy taki zazdrosny
>>212245327było zostać awatarem jak był dobry sezon na to
teraz nie warto, poczekaj na kolejny sezon
>>212245094>mowa o koncepcie, użyty skrajny przykład do zobrazowania o czym mowa>cwel brainlet ignoruje koncept atakując przykładwysil się chociaż
aureolki im sie zmieniły w serduszka https://youtu.be/0dHkhso_j4s?feature=shared&t=54
panowie INŻYNIER nigdy by nie popełniłby błędu logicznego on na to ma za dużo papierków xDDD
tsundere
md5: 3cc0f8015ee3a3da0a9699a71b37fcff
🔍
>>212245433wkurwiaczek wrze sobie słodziutko
>>212245549nie klikać placki
>>212245565nie no kiejkut ma rację
jeszcze w dodaktu skompromitowałeś się nie jusując go
>>212245139flandre to ma życie bo nie musi pracować, remilia jest tak bogata że stać ją na wille, pokojówki, bibliotekarkę i utrzymywanie siostry
>>212245565nawet jakby popełnił to humanista jest zbyt tępy zauważyć, zresztą nie wie co to logika bo wiersze co czytał były o niespełnionej miłości poety do psa
tu żył inżynier klimatyzacji w JU ES EJ
>>212245908uśmiechnąłem się
dzisiaj chyba będę się ananasował do pornografii japońskiej bo dawno nie oglądałem
btw zoo deske z ósmego kanału usuneli
coś zrobił z tą maszynką?
>>212245971>btw zoo deske z ósmego kanału usunelia to nie było zawsze tylko na torze widoczne?
hatate nie podziękowała wczoraj anonimowym dobrodziejom za życzenia szybkiego powrotu do zdrowia
dlaczego ona taka jest
>>212245996kurwa to na torze jest?
>>212245971więcej tam było że facet rucha psa czy pies rucha babe?
największe 'dokonanie' humanistów z ostatnich 100 lat:
>chłop w sukience to baba!
>404>Error: not founddobrze, że zdążyłem zapisać ten filmik śmieszny z wężem w dupie
https://www.youtube.com/watch?v=vjfk9tzf3Gw
>>212246098więcej, ładnie posegregowane w katalogu
>>212246130uśmiechnąłem się
flanhoop
md5: 407a029f08206cd37a8830c2e01622b4
🔍
>>212245723no one to dobrze mają
>>212246130kłamstwo
w ostatnich 2 dekadach największym dokonaniem humanistów było odkrycie jak uzależniać dzieci od social media i gierek na telefon
>>212246216"humanista" o którym mowa
>>212246276VGHH TEN INŻYNIER FENOTYP
czy w waszym kraju rucha sie azjatki w akademikach? w moim tak
>>212246276zuckerberg chuja zrobił, tam miałeś całe sztaby psychologów z topowych uczelni
była masa książek i dokumentów na ten temat, zwiększ swój kapitał kulturowy i chwyć książkę do ręki
salaryman idzie sobie nocą po okubo park i rucha nastoletnie kurwy które uciekły z domu a ja muszę prawiczkować śmiechu warte
>>212246401nic nigdy nie przeczytałeś w całości przestań próbować ludzi nabrać
>>212246423zapiekło projektora
ty nie rozumiesz żyd inżynier dobry to te psychologi go zmusiły zaprojektować i zatwierdzić algorytmy do zwiększania żydzenia, żyd dobry ofiara czego nie rozumiesz
kapitał kulturowy maxxujecie? ja obejrzę barbie
zrobilem nowe zdjecia na tindera
>>212246657w polsce nie ma takich kurewek nastoletnich
>>212246715hhhhahahahahhahahahaaahahaahahaahahah
>>212246751salary manteż by wolał pozostać prawiczkiem niż wyruchać p0lke
>żyd inżynier dobry
jakby tylko te czas i wysiłek intelektualny, całe kariery dziesiątek tysięcy ludzi, które zostały spuszczone w kiblu nad takim gównem jak social media dla karyn by 20 razy dziennie wrzucały zdjęcie dupy na 10 portalach, czy wymyślanie kolejnych derywatyw od derywatyw od hipotek mieszkaniowych, zostały spożytkowane na coś przydatnego...
>>212246787bezpodstawny incelslop
>>212246838ale wiesz ze ty to wszystko wykreowales jako uzasadnienie trwania w swojej wyuoczenej bezradnosci
znałem paru typa co kiedyś robiło w bankach inwestycyjnych czy w pejsbooku, i każdy zawsze mówił to samo, że robota fajna, pensja ciekawa ale rezygnowali bo menadżerzy to byli ultra ludzkie śmieci i mieli bardzo wysoką rotację pracowników, nikt nie chciał z takimi turbo cwelami pracować
>>212246887mykola ale my tu po polsku piszemy
>>212247002piwko nie mozna
>>212246972ale rotacja pracownikow nei ma sensu dla pracodawcy
>arhiv odpala anime
to ci dobre arhiv, prawdziwy żartowniś z ciebie
żart za żartem, za jebanym żartem heh
na tinderze mam tylko sukces z alternatywkami o czym to swiadczy
to nawet smutne, że ktoś coś takiego larpuje
>dżon, ty myślisz zbyt szablonowo, musisz być bardziej kreatywny, jak ja chcę kreatywnie myśleć, to wiesz co robię?
>nie wiem
>staję na głowie, i patrzę na problem z dosłownie innej perspektywy
>ciekawe *pokerface.jpg*
>dżon, zostaw włączoną kamerkę i idź pod ścianę i stań na głowie
>słucham?
>zrób to
>*dżon staje na głowie pod ścianą*
>i jak dżon? jakieś nowe pomysły?
>nie...
>widzisz dżon, może po prostu się nie nadajesz do bycia kreatywnym, myślałeś o tym kiedyś
>...
>dżon nie słyszałem twojej odpowiedzi
>słucham?
>dżon oceń swoją kreatywność od 1 do 5, bądź szczery
>uhm... 3?
>hahaha, 3, a to dobre
>...
>dżon masz do końca dnia wymyślić nowy sposób na klikanie w guzik login, ok?
>ale... jak?
>bądź kreatywny dżon
>a klient tego chce?
>ja tego chcę dżon
>>212247241btw dżon tutaj nie był UXem tylko specem od analizy danych
>>212247306nie pogrążaj sie dalej chłopie...
nie czytam za dużo linijek
@grok streść mi ten post
sam se streść leniu śmierdzący
Oczywiście, odpalam futa kompilacje maj 2025 na domowym telewizorze, Panie
im stroking my shit got lotion on my dick
byliście kiedyś w seksualnej potrzebie
>>212247521głos pokolenia
jestem nad tutaj głaskawszy swojego ryśka miawszy balsam na mym ryśku właśnie teraz jestem głaskawszy swoje gówno jestem zrogowaciały jak kurwa mężczyzno
omg czy to awatarkurwapost #4848481? ale zabawne hahahah szczyt komedii @grok zapisz w folderze moje ulubione trans postacie
https://zrzutka.pl/kjt7k3
>>212246624to, ale zamiast koli JE Piwo
>>212247521to był "podobno" fejk
arhiv
kawciu czy herbaćku?
>pavel udalo ci się już naprawić ten problem klienta A?
>ale szefie, powtarzam, ja odbieram telefony od klientów i przekazuję sprawę dalej do odpowiednich zespołów co zajmują się naprawą problemu
>pavel nie lej mi wody tylko odpowiedz, tak czy nie, naprawiłeś to już?
>nie, szefie, bo to nie ja naprawiam, a odpowiednie zespoły
>pavel czemu to jeszcze kurwa nie jest zrobione? klient ciągle dzwoni się mnie pyta i co? i jeszcze nie zrobiłeś, czemu?
>szefie ale ja odbieram telefony-
>pavel nie wkurwiaj mnie, po prostu masz to naprawić i tyle, to ma priorytet, nie wiem czym innym się tam zajmujesz ALE TO MA BYĆ KURWA ZROBIONE NA JUŻ, ROZUMIESZ?
>...
>ROZUMIESZ MNIE?!
>*4 godziny potem*
>pavel? dobra robota z naprawą tego
>szefie ale to nie ja naprawiłem a zespół bazodanowców
>pavel ty jesteś zdolny tylko trzeba ciebie zmotywować bo jesteś leń, na przyszłość od razu napraw ok? żebym nie musiał dzwonić
>>212247853herbaćq, ale jak teraz wróce ze spacerq to się napije orenżady
>>212247071ja mam taką teorię, prywatna obserwacja, że w zachodnich korpo masz czasem takich turbo zjebów i oni:
>zawsze są tylko na stanowiskach menadżerskich i to nie niskiego szczebla>wszyscy dookoła nich chodzą jak po lodzie>są odporni na konsekwencje>mają 0 kompetencji i 0 chęci>również 0 zahamowań i 0 strachu że ktoś ich wyjebie z pracy>są kumplami z VIPaminie wiem jaki % takich jest, ale zauważalny
moja teoria że to są albo jakieś nepo dzieci syn bratanka członka zarządu co dostali posadkę by mogli LARPować bycie menadżerem i brać kasę
taki bardziej publiczny przykład to np cwel z ekipy Doom 3 Eternal z działu dźwięku, gdzie jeden menadżer poprzez bycie tępym cwelem prawie zniszczył parę karier i torpedował cały projekt tylko dlatego że miał ból dupy