>>212323564https://www.youtube.com/watch?v=m0NqNq_hnqQ
>>212323696 (OP)seducują adultów...
>>212323808>nie love theme https://www.youtube.com/watch?v=DgqNv7UACiM
>>212323808>>212323901>nie metal gear sagahttps://www.youtube.com/watch?v=uhRw3nE67aw
IMG_9021
md5: fb91ac3c00fc2305a159e57a4dd2f9ca
🔍
??
z chuja chyba spadliście jak ten śmietnik chcecie na recykling
>>212325074dusza i ludokino
>>212325170twoja stara to śmietnik
trzeci świat i chora obsesja na punkcie 2d to naprawdę ikoniczne duo
wkurwia mnie moja wąską twarz i hors czemu jestem dysgenuczny
>>212328289ty nie byłeś w belgii przed momentem?
>>212328464ty mnie mylisz z Belgiem ja jestem oryginalny hors
>>212325922zciałowałeś tego dziwaka
01072025
md5: ef71a42ec262a5ec466039494484bd93
🔍
kurrrwa już 30 minut minęło?
>>212328589pasto do zębów
IMG_0834
md5: 9b77cae7f8b0143f55ec35524afe533b
🔍
długi midface to trudna w 2025 na instagramie każdy ma krótki midface i szeroka twarz a nie podłużny hors
>>212328633w sumie to czemu belga nikt waflem nie nazywa?
>>212328633kolgejt został porwany na koncercie gojiry
IMG_0848
md5: 0ba8de6da0840915e74e673e8418f4d4
🔍
długi midface to trumna na rynku matrymonialnym
>>212325153kolesie z fetyszem fidnom to nie są typy, których trzeba szukać, oni przyłażą na dm-y z pytaniami o cenę za zignorowanie, a ty siedzisz i zastanawiasz się, skąd oni się w ogóle biorą
laski, które wrzucają ogłoszenia o "szukaniu relacji fidnom" wyglądają albo na fejka, co chce wyłudzić szybkiego blika, albo na kogoś, kto nie rozumie, że w tej dynamice tematem jest chłód i wyjebka, bo jak się musisz prosić, to znaczy, że już nie jesteś tą, za którą chcą płacić
prawdziwa fidnomka nie ogłasza się jak stara toyota na olx-ie, w jakiś rozjebanych klapkach na tle biedy.
@212328812
pomijając że przeklejka to czemu ludzie mówią na to "findom" zamiast "femdom" jak za starych dobrych czasów?
>>212328850musisz się doedukować bo to inne pojęcia
>>212328867doedukowałem się, żałuję tera
zzwykłe simpy są jakie są ale ludzie z fetyszem bycia simpem to jakaś bestia naszych czasów jest
>>212328912brodanoc
głodny jestem, idę bananka zjeść i spaćku
>google search jeszcze bardziej się zgównił
ja S.P.Ć.K. nie idę ale wykurwiam z nitki do rana
dobranoc kto idzie
>>212328989dobranoc
>>212329020rozumiem do zobaczenia jutro pozdrawiam dobranoc
>>212328674bo nie zasługuje cwel
ughh BIAŁY BYK idzie spać
>>2123270052D to abstrakcja, esencja, wyższe ideały w obrazie, platoniczne formy które przemawiają prosto do duszy odbiorcy
3D to chamski smrut dla prostaków, obrzydliwe zwierzęce gówno
a to że cwele kwiczą na 2D to tylko plus
miliony much nie mogą się mylić
>>212329420nie ma ale w tutejszej echokomnacie to nie wiem po co się o to zesrywać żbsz
fruszka
md5: adade4fc2d4fbf1a28dc2ef52d9340b9
🔍
2D to ekspresja ludzkiej kreatywności, podróż po planie astralnym koncepcji umysłu bez ograniczeń świata, symboli które rezonują z ludzką duszą
ale cham spojrzy i tylko zakwiczy
>kwiii czemu ona ma twarz stylizowany na symbolikę młodości?! czy ona ma 18 lat?! czy to dosłownie dziecko?! yyyy cyce duże to chyba nie dziecko... ale NIE PODOBA MI SIĘ TO KWIIIII KWIII CHRUM KWIIII KURRRRRRRRWA
Właśnie spuścił wodę w kiblu po sraniu
>>212329617zrobiłeś inspekcję kału przed spłukaniem czy aby nie ma w nim pasożytów?
hahahaha
md5: a6c3af47564431cf3729c65bdfeebdb2
🔍
>cwel przychodzi na anime forum obrazkowe by się zesrać: sztuka zła
patrz mati debil
nowa rotacja cwele odkrywają 2D
jak na razie to tylko ty się zesrałeś
>tępe cwele, od 1 lipca będziecie postować na 4chanie/int/polska
>*1 dzień później*
>lol co tu tyle anime, ludzie tak to postują?
oblężona łibska twierdza odc. 92009
>>212329627Było i spuściłem
dziś wszyscy w pracy podziwiali koleżankę bo ona chyba mówi dobrze po francusku gdyby tylko wiedzieli tak jak dobrze ja mówię po polsku co
locha na bamblu mi napisala ze nietzsche overrated
>>212329711były pasożyty?
chamstwo siostry was też wkurwia sztuka?
zaczyna się najlepszy okres w robocie czyli upały
anon będzie się rozpuszczać w czterdziestu stopniach na zakładzie
nadal nie wiem jak sie wylicza p-value
>>212329727Nie umiesz czytać????
>>212329712było powiedzieć w końcu dla nich
nie możesz się ukrywać całe życie
nie rozumiem tej całej sztuki, przecież 3D świat tak nie wygląda, co ich pojebało?
>>212329768to ty pierdolisz głupoty bo „było” odnosi się do nie wiadomo czegoś
albo „była (inspekcja)” albo „były (pasożyty)”
a „było” to wszystko mogło być
To jest bardzo dziwne poczucie że moja polszczyzna jest lepsza niż Wasza. Może bo my Polacy za granicą zawsze trzymamy się blisko naszej kultury
>>212329843z pewnością masz rację
femki dookoła planety:
>*wydają miliardy na różne sztuczki by próbować młodziej wyglądać*
:)
facet powie:
>wygląd młodości? fajny
:[ TY CHORY POJEBIE kwiiii
>>212329853Za dużo Ukraińców wprowadziliście i pomyliło się wam języki
>>212329777mogliby śmiać się ze mnie bo jestem brzydki i niski
>>212329892ehh takie życie trucela
każda jedna femka na planecie jakby magicznie mogła to by natychmiast cofnęła i zamroziła swój wygląd na wieku gdzieś w przedziale 16-26 lat
>>212329843>>212329870gdzie mieszkasz? jesteś w albercie? chciałbym spotkać z polakiem w prawdziwym życiu
>>212329749pracujesz z ukraińcami, są też filipińczycy i paru hindusów oraz przeważająca polska patologia
masz przeważnie na rekę 4500-5000 zł (zależnie ile zapierdalasz) na trzy zmiany a latem pracujesz w upale od słońca i maszyn w okolicach 40 stopni
na hali nie wolno mieć nic do przegryzienia ani wody bo się czepiają
nie wolno też rozmawiać z innymi pracownikami bo wtedy też premię zabierają bo zmniejszasz wydajność, zresztą nie warto rozmawiać w takim miejscu bo ludzie kręcą gówno burze o wszystko, afery, pomówienia i podpierniczanie dla sportu aby pokazać przed kierownikiem, brygadzistą albo kimś obok, że są fajni, oczywiście twoim kosztem
wkładasz część do zgrzania do maszyny nr. 1 a w tym czasie piszczy maszyna nr. 2, obracasz się i idziesz parę kroków do maszyny nr. 2,
wyciągasz zgrzaną część wdychając przy okazji toksyczne gumowe opary, odkładasz kolejne dwa kroki dalej gotową część do giterboxa a z innego pobierasz surową i znowu parę kroków, surową część wkładasz do maszyny, zamykasz obudowę i klikasz dwa przyciski aby maszyna rozpoczęła zgrzewanie, w tym czasie piszczy maszyna nr. 1 (powtarzasz kroki jak w przypadku maszyny nr. 2), czas zgrzewania to ok. 90 sekund. i tak całe 8h
przez 8h musisz zgrzać ok. 620 części. jak jest mniej to po premii i wtedy masz np. 4200 zł - 400 zł dojazd czyli za taką pracę masz 3800 zł (czyli okolice minimalnej)
to najlepsza opcja w chłopa okolicy
a jakbyś szkołę jeszcze chciał weekendową i mieć jakiegokolwiek szansę na **rozwój** XD kończysz taką zmianę o 6 rano w sobotę i na pociąg do miasta na 8, w niedzielę kończysz szkołę o 20 a w domu jesteś o 22 i spać bo o 4 wstać trzeba na 6 do takiej pracy
to jedyne znajomości jakie chłop ma żeby do takiej pracy się dostać w innych nie ma XD
Wiadomo kto to jest Ukraińcem chowając spod flagę Polskie bo błędnie chce poprawić moją polszczyznę. Dostałem B+ w Polskiej szkole za polszczyznę wiem że dobrze mówię i piszę
>>212329944w polskiej szkole są oceny od 1 do 6
>>212329843chujowy bejt cwelu
Ale mi przykro że Polacy nie trzymają się blisko naszej kultury. Za dużo angielsko-mowy jak np. „mega" i „super” skurczył wam mózgi. Jest mi wstyd dla Was
jakby firma farmaceutyczna opracowała pigułkę która, tylko z zewnątrz, czysto w walorach kosmetycznych, cofała starzenie i utrzymywała wiek gdzieś w przedziale 16-26 lat, to femki by robiły rewolucję by to dopisać do uniwersalnych gibsów i do listy PRAW człowieka
>>212329993no w sumie tez tak uwazam
w rosji nie ma takiego wplywu amerykanskiego i tam normalnie mowia kruto albo maladziec
a u nas jak uzywasz polskiego slowa to to moze zostac odebrane jako za bardzo tradycyjne
>>212330020Miło mi że Pan też tak uważa. Trzymajmy i chrońmy naszej kultury
>>212330044nie da sie z tym nic zrobic aczkolwiek
>>212330020DWA przykłady cwelu bo nie masz ani jednego
>>212330053Niech się Pan nie martwi. Kiedy dostanę paszport ja tam doprowadzę do porządku
ale nudzi mi się, aż bym poszedł po browary ale to tylko zaślepi mozg, nie rozwiąże problemu ehh
>>212330070chuja zrobisz pizdeczko
to piwo mentzenowe smakuje jak wygazowany żubr taki stojący otwarty po całej nocy, żubr albo harnaś i jeszcze 4%
Bezmyślnie pochłanianie treści to jedyne hobby na jakie mnie stać, zarówno mentalnie jak i finansowo
>>212330067no te super np, nikt nie mowi "swietnie" poza listami albo w korpo
>>212330147mówienie świetnie nie zostanie uznane za „bardzo tradycyjne”
femki po ścianie jak mogą to:
>dają sobie nożem ciąć ryj w operacjach plastycznych za które płacą setki tysięcy
>wstrzykują sobie botox (dosłowna neurotoksyna co paraliżuje im mordę)
>żrą suplementy kolagenowe z zmielonych oczu i ości ryb, oraz stawów wołowych
>wydają krocie na kremy, serum, olejki, wyciągi z napleta, cuda na kiju
byle wyglądać odrobinę młodziej (a to i tak nie działa)
i te same femki potem udają że młodość to coś złego (bo są zazdrosne i mają ból dupy bo ich lata bezpowrotnie minęły)
no, i z tego społecznego bólu dupy starych pomarszczonych kurew i simpów co chcą udowodnić że są dobrym simpem - obrywają anime i animki
>>212330167bo teraz jest wgl taki ruch postironicznego pro-polonizmu
alternatywki z uw mowia "cudownie" albo inne pedalskie polskie slowa zamiast super bo to jest "inne"
>>212330196My zawsze mówiliśmy tak w domu
pruk pruprupru pruk
prukpruk
>>212330196jesteś po prostu debilem co nie rozmawia z prawdziwymi ludźmi i próbujesz swoją pseudointelektualną "analizę" wcisnąć tam gdzie nie ma na nią miejsca
>>212330231że czas iść srać
>>212330229szkoda tylko ze mam racje imbecylu
>>212330242To jest to. Ja co dopiero skończyłem
>>212323696 (OP)MSGK........................ enraging ADULT...
>co? to jest 90 latka co wygląda na 19 lat? niedorzeczne, zboczone, i fuj!
powiedziała 50 latka co płaci chirurgom fortunę by nożem cięli jej mordę i wyskrobali starość
no ale zamknij morde schizofreniku pierdolony
Moje ostatnie sranie było cudowne
kobiety robią kariery by mieć kasę by w wieku 40 lat pociąć sobie mordę by wyglądać młodziej by znaleźć chłopa
>znaleźć chłopa i założyć rodzinę w wieku 20 lat?
>nieee, ja muszę karieroooować, i w wieku 40 lat wydam wszystko co zarobiłam na operacje plastyczne by ukryć starość
>i wtedy znajdę chłopa, a na rodzinę już za późno lol
>co? jak to faceci nie chcą 40 letnich babć?! KWIIIII JEBANE ANIME KWIIII
Jakbyście starali w szkole moglibyście mówić i pisać biegle po Polsku i także po Angielsku tak jak ja.
>ja bym znalazła chłopa w wieku 40 lat
>gdyby nie te jebane anime
>anime zrujnowało mi życie
>anime złe bo... yyy... bo anime fetyszyzuje młodość!
>*idzie do chirurga plastycznego by pociął jej ryj by młodziej wyglądać*
>>212330343szkola hujowo uczy angielskiego
to kliszowe ale sie nauczylem z jutuba 90% angielskiego i teraz mam c2
>anime złe bo w anime są tylko piękni i młodzi, nie ma miejsca na starych i brzydkich, a przecież świat taki nie jest! czego to uczy młodych?!
>*przed wyjściem z domu przez 40 minut aplikuje na mordę 30 różnych produktów kosmetycznych bo przecież niepomalowana nie wyjdzie do sklepu, jeszcze ktoś ją zobaczy*
>>212330495Napisz mi coś po Angielsku
>anime skrzywia obraz rzeczywistości!
>*robi zdjęcia wyłącznie z 10 filtrami by 'ładniej wyglądać', a to dopiero początek obróbki*
>>212323696 (OP)I didn't read the thread title and literally thought this was random keyboard slamming lmao
co moze robic anon o 3~ nad ranem na /polska/?
>>212330584na przykład bronić dobrego imienia anime
>>212330530Z dużą literą zaczynamy. Ćwić dalej
wzialem 12 mg melatoniny i nie pomogla
>>212330277przykeljka z wykopu? kogo cytujesz?
>>212330617czytalem haganai jako pierwsza LNke po japonsku, calkiem spoko
[spoiler]Yozora the best[/spoiler]
>ale to anime skrzywia obraz rzeczywistości
czemu żydzi wstydzą się swoich mord?
>>212330649>kogo cytujesz?stare posty z /polska/
>>212330519kilka akapitow mojej powiesci fantasy
Thunder rang out hellishly. A savage rain accompanied me on my journey ever since noon. The hooves of my stead were the only thing brave enough to trudge against the savage abuse of the rainstorm. I was steadily advancing straight into the mist untamed, now by a neatly tiled Imperial road. I rode out of Théischdal. Some three hours had passed since I’d crossed the border. I was on an ordinary delivery route, entrusted with the usual medley of documents and records. As luck would have it, it had been raining heavily for the past few days and by the disgrace of it, or some other loathsome malady, a cruel cold took over me some time into my journey. I travelled alone, as my profession dictates, therefore I had to find solace in a pitiful mixture of herbs I had sensibly purchased from a travelling merchant. I didn’t find it cruel. I rode alone, lived alone. In fact, one could find that the self-procured joy of the lonely man was the purest form of it. A joy devoid of loathsome compromises, a joy not acted out as if a spectacle. This is what I clung onto, and stuck by, as the rain was battering me and everything around me. It appeared to me it was the right time to retake a dose of the medicine. I retrieved an elegant crystal vial of herbal pulver from a leather pouch. Idly looking into the distance, I sprinkled a mindful amount of the drug onto the palm of my hand and swallowed it swiftly. I shivered, but it animated me and left an overall positive impression of the procedure. The wholesome medley of roots and leaves left an intense bitter taste. I put away the vial and this was about the time I had realised I was nearing my destination. My spine jolted and my eyes followed, gaping wide open.
The features of a colossal structure of mountain-like size unveiled unto me, one by one, piercing the shroud of murky rainclouds.
>>212330617nie da sie tego bronić bo nie istnieje
czemu polski wywiad jest tak zdesperowany na nowych rekrutów?
https://youtu.be/TUMSokcmucE
>>212330718odszczekaj to kurwiu obsrany
>>212330704vocaroo albo wypierdalaj
>>212330750nie-e, chociaż sam czasem lubie sobie obejrzeć jakąś baje
jakby anusz wyzyskiwacz mógł to by wodę w krainie zakręcił a tak to przepisy wymuszają na nim zakup pićka
no to cyk woda w 5 litrowych bańkach, na placu wszystko betonem zalane żeby jak najwięcej powierzchni magazynowej było, płot z blachy wysoki na 3.5 metra, zero przewiewu, przynajmniej nikt mu tu zagadać nie będzie
klimatyzacja jest u niego w biurze i w serwerowni gdzie chłodzi całą elektronikę od monitoringu
chciałeś krótkie spodnie? zakaz bo się jeszcze gdzieś skaleczysz potem jakieś kontrole z pipu, po cholerę mu to
środek cywilizowanego świata a chłopy modlą się o deszcz
>>212330787nie bo mam glos cwela
>>212330789czyli nie wszystko stracone, dusza się w tobie budzi
rok pracowałem na takiej hali, przynajmniej raz w tygodniu karetka przyjeżdżała, bo ktoś tracił przytomność
janusz się zlitował i zarządził przerwy co godzinę żeby wyjść z hali, szkoda tylko, że na zewnątrz betonoza i z 2m2 cienia, a pracowników z 300 xD
oczywiście norma napięta jak legginsy na grubej babie i trzeba było te dodatkowe 90 minut odrobić i zapierdalać szybciej przez resztę czasu
>>212330730https://m.youtube.com/watch?v=TUMSokcmucE&t=395s
>>212330820komuna nigdzie nie poszla
>>212330820zapraszam do Holandii, przydalbysie hard working anon na magazynie
w UK na magazynie jest smutno i bez funu, nie polecam
opinie w twojej pizdzie ang in your cunt
>>212330869no w holandii to pewnie zabawnie bo tam chyba w ogóle nie ma żadnych przepisów o pracy w upałach
>>212330905raczej nie, i dlaczego niby? slabe geny masz jak ci upal przeszkadza, albo nie jestes wystarczajaco szczesliwy
>>212330889chuj mnie warsiafka obchodzi
https://www.google.com/maps/place/Agencja+Wywiadu,+Mi%C5%82ob%C4%99dzka+55,+02-634+Warszawa/@52.1989651,20.9937523,17z/data=!4m6!3m5!1s0x471ecccc6238fcaf:0x142c58c210d97061!8m2!3d52.1990957!4d20.9937386!16s%2Fg%2F1vlz9360?utm_campaign=ml-ardi-ahc_2025&g_ep=Eg1tbF8yMDI1MDYyNV8wIJvbDyoASAJQAQ%3D%3D
co tu jest że wszystko wymazane z google maps?
>>212330852>ruscy próbowali różnych sabotaży w polsce od 2022>te masowe podpalanie fabryk to ruscy byliciekawe że gościu mówi najbardziej oczywiste gówno jakby to był jakiś wielki sekret
chociaż jak anon o tym pisał na szambie to tylko było
>SCHIZO TABLETKI
>>212330852https://m.youtube.com/watch?v=TUMSokcmucE&t=1980
odnoszą się do:
https://desuarchive.org/int/thread/210412973/#210414937
https://desuarchive.org/int/thread/211874932/#211876222
>hej anonku
>może skoczymy na coffee rave?
>wiem jak się czujesz odnośnie body count, ale nie martw się, może i ostatnie 10 lat obciągałam komu popadnie bo ja taka szalona jestem hihi, ale przynajmniej jestem za to teraz stara i z roku na rok będę coraz bardziej pomarszczona
>i co z tego że masz 80% szansy na rozwód? żyje się chwilą lol
>nie...?
>dobra, dość tego pierdolenia, słuchaj kochaniutki
>kawa na ławę
>zmarnowałam swoje życie, nie usidliłam czada i się starzeję, mam długi, nienawidzę swojej pracy, mam ostatnią szansę by kogoś wyrwać póki jeszcze mój ryj nie wygląda do końca jak stary kapeć
>więc deal jest taki
>zrobię co chcesz, laskę? z połykiem
>z dupy do mordy? dajesz, nie raz już brałam
>chcesz żeby lizać ci odbyt? dla mnie to rutyna
>więc weź mnie kurwa na ten coffee rave, rozumiesz?
>proszę, nie zniosę upokorzenia bycia odrzuconą przez przegrywa prawiczka...
>wydoję ci jaja jak te animki w tych twoich zboczonych chińskich rysunkach
>nawet się przebiorę za jakąś animkę
>weź mnie kurwa na te kawę, ja widziałam jak skończyły moje starsze koleżanki
strzelam z czyzy do kazxdego cwelu ktorego widze w parku w nocy
>udawanie idioty to bardzo dobra przykrywka
o, to coś dla anona, nawet udawać nie trzeba
2025l
md5: 66bd4cf4e52d8afbee42b6fbfe6aff26
🔍
>>212330730>mossad to>mossad tamto>żydy>mossad zajebisty >żydy>żydy>mówiłem już że walę konia nad pięknem mossadu?lmao oni chcą rekrutować do polskiego wywiadu czy do mossadu?
>>212331753>>212330730>filmik o rekrutacji do polskiego wywiadu>typ nie wytrzyma nawet paru minut bez spuszczania się nad tym jak to uwielbia mossadnie możesz zrobić tego gówna w górę
>walenie konia do żydów i mossadu
w sumie to dobrze streszcza chyba każdy filmik didaskaliów na dowolny temat, o czym by nie mówili to znajdą sposób by co chwila wstawiać segment walenia konia do żydów
>>212330730>najważniejszym kryterium to jest kochać swój kraj, być patriotą, bez miłości do swojego kraju w sercu... nie ma o czym gadać>*natychmiast przechodzi do wychwalania żydów, mossadu i izraela przez następne 30 minut*co on miał tu na myśli?
>>212331942mossad utorował szlaki po których każde wywiady nieważne po której stronie stoją winien podążać ino niechaj
>>212332115i dlatego funkcjonariusz polskiego wywiadu jak mówi o polsce to zdaje się być lekko znudzony, a jak mówi o tym że sytuacja geopolityczna izraela się poprawia po zbombardowaniu regionu to prawie się posrał ze szczęścia, aż się wierzgał w krześle bo z ekscytacji spokojnie siedzieć nie mógł?
>>212332218polska rozumie jak ważna jest krew małych dzieci z trzeciego świata dla rozwoju gospodarczego i wzmocnienia aparatu państwowego
wymagania do polskiego wywiadu:
>kochasz żydy
>kochasz izrael
>ADORUJESZ mossad
>marzysz o tym by zostać shabos gojem
>eeee lubisz ten, no, polskę, czy coś tam
pierwsza rozmowa kwalifikacyjna do polskiego wywiadu:
>witam, jak bardzo kocha pan izrael?
>bardzo
>coś cienko...
>BARDZO kocham izrael
>ech, agencie tomek, ten to się chyba nie nadaje
>nie no panowie poczekajcie, ja TAK BARDZO KOCHAM IZRAEL
>hmmm... no niby mówi że kocha... ale, udowodnij pan to
>jak?
>zrobiłby pan laskę agentowi mossadu?
>tak, z połykiem
>no to zapraszam pod stół *rozpina kutasa*
polska agencja wywiadu czyli lokalna filia mossadu w polin
po prostu w polskiej agencji wywiadu instruktorkami są takie negevki
>pierwsze zadanie goj-kun? nie martw się pokażę ci co i jak
>aj waj ale dziś gorąco, nie masz nic przeciwko jak zdejmę te bluzkę, prawda?
>o yahwe ale gorąco, trzeba zdjąć więcej ciuszków, to bardzo ważne goju żeby się nie przegrzać w trakcie operacji, też zdejmij jak ci gorąco
>razem spędzimy na tej operacji następne 10 miesięcy, będzie dużo czasu by się lepiej poznać
>goju, powiedz, co sądzisz o żydach?
a potem taki oficer wywiadu nawet na starość na wzmiankę o żydach i izraelu to się wierzga w krześle w ekscytacji i by ukryć kościeja
>>212332763i co w związku z tym?
polaczki są zakompleksione w chuj to pewnie taka negevka jeszcze im masturbuje ego
>wiesz goj-kun że mossad wysłał mnie na operację z tobą bo z akt wynika że masz ogromny potencjał?
>przewidujemy że zostaniesz gwiazdą wywiadu więc od razu chcemy żebyś nas polubił hihi
>a ja zgłosiłam się na ochotniczkę do tej operacji jak zobaczyłam jakie z ciebie ciacho, koleżanki mi zazdrościły jak zostałam przydzielona
>a ty czemu wybrałeś te operację?
>...
>tak? to bardzo ciekawe, opowiesz mi coś jeszcze o sobie?
>goj-kun to co o tobie mówią to jednak prawda, naprawdę jesteś debeściak
>i dziękuję ci że nas wspierasz w tych niebezpiecznych czasach...
>wszędzie pełno antysemityzmu, więc to wspaniale że mamy takich przyjaciół jak ty...
>wiedząc że jesteś po naszej stronie czuję się bezpieczna...
>i... i nie tylko...
ciekawe czy są jakieś książki w tej tematyce, jakieś opowieści jak to żydowskie agentki specjalistki od prania mózgu młodych goj oficerów robią cuda na kiju
ale muszą odpierdalać niezłe cuda jak stary oficer w trakcie wywiadu na samą wzmiankę o izraelu zaczyna się wierzgać w krześle z ekscytacji
jak zrobić żeby mi ta nakrętka nie zjeżdżała?
>>212333009>Literatura szpiegowska rzadko skupia się wyłącznie na motywie agentek uwodzących młodych oficerów, ale kilka książek porusza ten temat w szerszym kontekście działań wywiadowczych.>„Igły. Polskie agentki, które zmieniły historię” Marka Łuszczyny opisuje losy polskich agentek, takich jak Krystyna Skarbek, które wykorzystywały urok osobisty w misjach szpiegowskich, choć nie zawsze wprost uwodzenie.>„Czerwona jaskółka” Jasona Matthewsa, byłego agenta CIA, przedstawia rosyjską agentkę szkoloną w technikach uwodzenia do manipulacji celami, w tym młodymi mężczyznami, oferując realistyczny wgląd w takie operacje.>Vincent V. Severski w serii „Nielegalni” również porusza temat manipulacji emocjonalnych w pracy wywiadowczej, choć bardziej w kontekście polskich realiów.
>>212333199>Literatura szpiegowska rzadko skupia się wyłącznie na motywie agentek uwodzących młodych oficerówfem agentki to tam chuj, ciekawe jak to z femboj agentami było
>>212333009>W języku angielskim warto zwrócić uwagę na „Red Sparrow” (Czerwona jaskółka) Jasona Matthewsa, które szczegółowo opisuje szkolenie rosyjskiej agentki Dominiki Egorovej w technikach uwodzenia w tzw. „szkole wróbli” KGB, gdzie uczy się manipulacji młodymi mężczyznami, w tym oficerami, dla celów wywiadowczych. Książka, oparta na doświadczeniach autora jako byłego agenta CIA, realistycznie przedstawia operacje szpiegowskie i elementy „sexpionage”.>Po hebrajsku, „The English Teacher” (Ha-Moreh Le-Anglit) Yiftacha Reichera-Atira, byłego izraelskiego oficera, opisuje misję agentki Mossadu, która wnika w obce środowisko, częściowo wykorzystując urok osobisty, choć uwodzenie nie jest głównym tematem, a raczej subtelnym narzędziem.>Obie książki oferują wgląd w techniki manipulacji emocjonalnej w pracy wywiadowczej, z różnym naciskiem na aspekty uwodzenia.
9887
md5: 055fa22883bdc3e06e1537f2dce428d8
🔍
https://3d.kigurumi.photos/aya_prism/
ogarnijcie to, fumo w 3d
>>212333228>W literaturze anglojęzycznej i hebrajskojęzycznej trudno znaleźć książki, które dokładnie odpowiadają tematowi femboyów uwodzących oficerów w kontekście szpiegowskim lub wywiadowczympatrz anon znalazłeś niszę która czeka na swoje pierwsze wielkie hity
38f.aspx
md5: 1ab21f72cbf022714b8b13997c54f16b
🔍
Dzień dobry kochanie
>Kurs obejmuje naukę technik psychologicznych, takich jak rozpoznawanie słabości emocjonalnych celu i budowanie zaufania poprzez flirt czy intymność. Agentki uczą się również aktorstwa, zmiany wyglądu, mowy ciała oraz dostosowywania osobowości do preferencji celu, by skutecznie nim manipulować.
>Szkolenie zawiera elementy fizyczne, w tym treningi w sztukach walki i samoobronie, oraz brutalne ćwiczenia w odporności psychicznej, jak znoszenie presji czy upokorzeń. Instruktorzy, często byli agenci, stosują rygorystyczne metody, w tym symulacje i testy w realnych warunkach, by sprawdzić umiejętności uwodzenia.
>Proces ma na celu wyzbycie się skrupułów moralnych, czyniąc z agentek bezwzględne narzędzia wywiadu
socjalizm gangsterski. wjazd na chatę ziomków opychających niebieskie dżinsy.
>ten uczuć gdy mossad nie wysłał na ciebie agentki specjalistki od manipulacji i uwodzenia
na chuj żyć
>>212329922masz certyfikat scrum mastera?
>>212330568bo tak jest zjebku
>>212333491po prostu jesteś nikim. tu akurat się Izrael nie pierdoli i każdy kto potrzebuje dostaje żydówkę z przydziału.
żydy to nieironicznie najlepszy temat na gównopostanie
można parę dni gównopostać o legalnym wieku i 15 latkach bo janny się o to zesrał, ale to się szybko nudzi
można gównopostać o murzynach, p0lkach, tematów jest masa i każdy też się nudzi
ale żydy
to jest studnia bez dna
>>212333984no tak z 3000 lat już jest jak nie dłużej
>>212334040ciekawe czemu tak jest
>>212334111może i są narodem wybranym i dlatego się wszędzie wpierdalają, ale chuj mnie opinia ich boga
>negev... co robisz?
>czekam aż zaśniesz goju hihi
>*ziewa* co?
>nic nic... śpij śpij goju
żyd o nazwisku bankman lol
>>212334291myślisz że w przyszłości będą mieli nazwiska jak Babybomber?
>>212334365nie myślę o takich rzeczach z rana
>ta euforia gdy w zbombardowanym szpitalu zostało jeszcze parę dzieci do odjebania
>>212334365musi być końcówka man, stein albo berg
babyrapestein, bomberman, rasistberg
>goju idę do sklepu po amunicję na noworodki, kupić ci coś?
>>212334468american spirity, czarne
>jaki jest twój ulubiony kaliber do strzelania do dzieci?
co odpowiadasz?
>>212334679dobra kiejkut tu i tak żydów nie ma a w polskim gronie to safeedgy jesteś ile można jeden żart ciągnąć
>>212334704>ile można jeden żart ciągnąćpytasz jakbyś nie znał odpowiedzi na te pytanie
>>212334751no ale dawkować jakoś a nie wałkować jak polski stand duper
>>212334751ciągnij ten żart jak twoja matka ciągnie czarne kutasy pedale pierdolony
>>212334792gorące, mów tak jeszcze to zaraz dojdę
>>212333301zgadzam się, incele to jednak największe gówno jakie powstało
>>212334996ta? to wypij to
*wyciąga chuja i leję ci do mordy*
>>212333301baza, mam na to wykres
>>212335079co taka mała słomka
czekam na gorąc czekam na ten upał i będę spocony i umrę od udaru słonecznego
ebt karta nabita idziemy z ziomkiem po pomarańcze
>>212333301i lewy i prawy opis są absolutnie do dupy i mieszają z sobą różne grupy osób, na kara może to mieć sens bo na kara masz same spierdony i w sumie nie wiadomo po chuj czudy miały by się ładować na kara
to powinno być
>spierdony vs czudyspierdon to podgrupa anona, co nie znaczy że każdy anon to spierdon
a część czudów to po prostu anony + czas
ALE BO JESTEM CHUD
JESTEM INCEL
CO JA ROBIĘ TU
MILIARDY MUSZĄ ZGINĄĆ
OOO OOOOOO OOOOOOOOOOOO
czy istnieje takie zjawisko że ktoś ma pracę, żonę, dzieci, dom, samochód i trolluje w internetach?
czy każdy anon to wyłącznie spierdon?
czy jest jakaś nadzieja na wyjście z spierdolenia?
>>212335434zachód upaaaa aaaaaaaa aaaaadł
to koniec
>>212335442nie masz wtedy czasu i sił na nic, tymbardziej trolowanie
>>212335478to by sugerowało 2 endingi dla anonów co latami postowali i zniknęli
>1: sznur>2: wyszli z spierdolenia, pozakładali rodziny i nie mają czasu tu wchodzić
jaki ending miał tom dwadecki?
>>212335547rozjechany przez autobus
>>212335550rozjechany ale w pierdlu przez kolegów koneserów bojpusi
>>212335547się zastanowił i pomyślał
ostatnio się dowiedziałem że wśród znajomych z rodzimego miasta krążą o mnie dziwne legendy i nawet nie mam jak już naprostować bo różne wersję są. nawet się dowiedziałem, właśnie na temat, że się nie odzywam bo mam żonę dzieci i się wstydzę skąd pochodzę a w innej wersji że śpię pod mostem najebany.
>>212335638>Człowiek przyszłości będzie rasy mieszanej. Dzisiejsze rasy i klasy będą stopniowo zanikać z powodu zaniku przestrzeni, czasu i uprzedzeń. Euroazjatycko-negroidalna rasa przyszłości, podobna w swoim wyglądzie do starożytnych Egipcjan, zastąpi różnorodność ludów różnorodnością jednostek.trocki o tym pisał
>>212335638oficjele z EU do dzisiaj rozdają sobie nagrody jego imieniem i jest oficjalna uroczystość składania kwiatów pod jego pomnikiem
>>212335638czemu *ydowskie ocenzurowane
jakiś chłop pewnie z krwiakiem w mózgu wziął karabinek i pach pach i go teraz bezczeszczą w mediach
>>212335638>zachodniego światanie, ja żyje w centralnej, znaczy wschodniej europie
>>212335703bo nie jesteśmy antysemitami żeby obwiniać ich bezpośrednio
>>212335677>zaniku (...) uprzedzeńtylko nieironiczni jebani kretyni piszą o tym że jak zniknie rasa i religia to nie będzie konfliktów, wojen i uprzedzeń
przykład: korea polnocna vs poludniowa, rosja vs ukraina, polska A vs polska B, pedał warszawiak vs normalni ludzie
>>212335442ja mam żonę i pracę i trolluje
>>212335528trzecia opcja jest - znudzenie, ile można czytać te same smuty
>>212335739czytać tego się nie da, ale żeby postować nie trzeba czytać całej nitki
>>212335735to najpierw musimy znieść klasy
>>212335735>pedał warszawiak vs normalni ludzieheheheheheh
No tak średnio bym powiedział, tak średnio. Bardziej bym szedł w jakieś Nick Landowskie CCRU cyber guerrilla extro science fiction terytoria, myślę że lepiej by siedziała taka interpretacja, nie pamiętam dobrze tej bajki i wiem że Japończycy wszędzie wklejają randomowe motywy teozoficzne, a czasem nawet całe bajki robią z jednego obskurnego tekstu wykopanego na pustyni obok Nag Hammadi edit; nie pamiętam co chciałem napisać już ale polecam prace Jerzego Prokopiuka nt. Gnozy i gnostycyzmu
>>212335755legia kontra lech to różne klasy? korpo vs korpo to różne klasy?
>>212335780tak to międzyklasowe bitwy widać na pierwszy rzut oka przecież
musimy zabić ego każdego człowieka, wtedy nie będzie konfliktów
>>212335809nie widzę tego, wyjaśnij proszę
jakby ludzie głodowali pod gospodarką niedoboru to nie mieliby czasu na myślenie o bzdurach
>jak zniesiemy religię, różnice klasowe i rasowe, to nie będzie konfliktów
tymczasem:
>jebać POjebów!
>zamknij ryj pisdo!
>tusek szatan a POjeby jego armia diabłów!
>kaczelnik dyktator i jego jebani faszyści!
>KWIIII
>KWIII
w usa w zamieszkach w 2020 progresywne i tolerancyjne lewactwo napadało na ludzi na ulicy za czapeczkę maga
>>212335836PO i PiS reprezentują (w teorii) różne warstwy społeczne o różnych interesach gdzie tu widzisz jakąś sprzeczność
ludzie zawsze znajdą powód do wzajemnej nienawiści i tylko jebany kretyn myśli że przyczyną jest religia czy rasa, to tylko akcesoria
konfilkt jest w naturze człowieka
ludzie się zabijali i mordowali i gwałcili bo to w ich naturze
jak powstała cywilizacja YYY ZAMKNIJ RYJ KURWO
>>212335858jebany plebs vs jebany plebs?
odpalam ceesa, tam raz się jest tym złym a raz podkłada bomby
>ożen się ze mną
co odpowiadasz
boze Ak mi sie kurwa nie chce zyc ja pierdole a ja uzkurwaniemgoe
>boze Ak mi sie kurwa nie chce zyc ja pierdole a ja uzkurwaniemgo-*żyje dalej*
czy to ten cały nieugięty duch ludzkości?
>>212336062już raz ten błąd popełniłem, nie
>>212336113to
teraz muszę odwozić głupie jak but dzieci do szkoły, pracować za kurwa pięciu i zero czasu dla siebie
jeszcze ta szmata tak się zbrzydła, że mam ciarki jak śpie obok niej
>>212336166bylem tam dwa razy
>>212336214o kurwa jakie suchary
>>212336214>ta. najwyższe piętro modernistycznego megabloku. masz tam w plecaku klawiaturę usb-c?
jaka fajna czapka z upf dla anona kawalera
>Środa Wielkopolska
Maki... daj znać że żyjesz
jestem potężny i pojedziemy
czas na gierki
>>212336092smacznej kawki życzę
>>212336367dla geja wszystko jest gejowe
>>212336367samo pytanie o czapkę z upf jest gay'owe
>>212336267Mati ma bana tutaj.
>>212336182tak się o swojej rodzinie wypowiadasz? to ironicznie, tak?
>>212336553pisze co myśli większość ale zagryza zęby
>>212333301wykop vs karaczan
>>212336566w sumie większość normictwa sprawia wrażenie jakby ich rodziny były dla nich karą z przypadku
ughhhh vgh ziew ziewerino wstanerino BIAŁY BYK wstał
rozmowa kwalifikacyjna w polskiej agencji wywiadu
>rekruter: widzę że ma pan ładne kwalifikacje, dużo rozmaitego doświadczenia, ale pora na najważniejsze pytanie
>kandydat: zarobki hehe? no moje oczekiwa-
>rekruter: czy kocha pan izrael?
>kandydat: słucham?
>rekruter: tak czy nie, kocha pan izrael?
>kandydat: w sumie to nie mam wyrobionego zdania na ten tema-
>rekruter: TO WYPIERDALAJ STĄD! NASTĘPNY!
>kandydat: ... czy to jest jakiś test...?
>rekruter: tak, nie zdał pan, proszę wypierdalać
>>212336727żydy to jednak nieźli są
wystarczyła im jedna animka, żebym zmienił zdanie o racji bytu syjonistycznego państewka
>>212336270jak się nazywa taka czapka
>>212336761podziałało na polski wywiad
>captcha: d00jna
czy pogłoski że żydówki mają dojne kazarskie dojce są prawdziwe?
>>212336889turczynka też ma dojce, więc nie potrzebuje żydówek
>itt Wielki Polski Sarmata
nomć istotność statystyczna, rozkład normalny dane nominalne
jak to bagietka andaluzyjska niedostępna na jush
>>212336966spróbuj na zarash
O KURWA czteropak zatecky za 8,99 na delio
wstałem, wyszedłem trochę posiedzieć na balkonie zanim włączyłem komputer
jeszcze kaszelek mam ale chyba już trochę lepiej się czuję
>>212336865>>212336857ej kurwy na serio pytam dla mojej mamy bym kupił bo się garbi i jej słońce po karku napierdziela
>>212337139poka stupki mamy, a nie pierdolisz coś pedale
>czy ja jestem dojna...?
>anon czy ciebie popierdoliło? oczywiście że jestem
>>212337139chyba czapka z osłoną karku/pleców po prostu no i
>>212337154
Nie lubię żydowskie weeb gówna
>>212337154>>212337179już prędzej bym swoje wrzucił
>>212336966nie ma już kabanosów piri piri to koniec
agentki mossadu w iranie być jak
kurwa oskarki sobie kabanosy na dowóz biorą
te ziomek
co znowu z tobą?
z moich badań i obserwacji wynika że postowanie tylko jednej animki szybko się nudzi
>>212337268luzik mordzia trzymam się jest git kurwa ale ty masz kocia mordę hahaha co żeś ty brał ziomek nie mogę no kurwa
>>212337261skyra trzeba było limonkowo-miętowego brać dobry jest mówię ci
>>212337268nie interesuj się bo kociej mordy dostanie-... nie ważne
>>212337293smolę se ten liquid z kocią miętką *tssssss*... *pfuuuuu*, *kaszel*, *kaszel*, *kaszel*, k-kurde ale wali
daj wody
>>212337163żydówki przymusowo powinny być niewolnicami anonów
>>212337261ja mam czipsy i jogurciki i nie muszę nawet po to wychodzić, mama mi kupuje
>>212337303potwierdzam to
>>212337368a dobrowolnie niewolnicami z wyboru?
>>212337328łap butelkę ale kurwa zdrowie se tym gównem tylko marnujesz mówię ci już lepiej jak ja se tytoń zwijasz w bibułkę i masz normalnie nikotynke a nie jakieś kurwa liquidy ale kurwa mnie skręca co ja wziąłem
>>212337439jeśli jest taka ochota to jak najbardziej TAK
>>212337453serca i łona zydowek pragną białego byka
kurwa ale upal az mnie leb napierdala
>>212337368ty masz 30 czy 15 lat
>>212337444starzy wrócili...
>g-goju nie o takim l-lodzie mówiłam
>>212337538nie mam mety
mówiłem ci już
e gdzie nowa nitka halo co jest
nie róbcie nowej niech zdycha
100g wisiniek
600 gram arbuza
4 jajka sunny side up
gdy ide przez las to czuje sie jakby rok byl 1920 albo 1820 albo 1720 bez znaczenia
>>212338839przeorane okopami bunkry itp neo-polska post 1939