adım başı gayrimenkul ofisi var yaw hepsi sandalyeleri atmış socuckın önüne oturuyorlar bunlar primle çalışıyor ama min askari üçret alıyorlar mıdır???
bu trrklarin kellesini kopartmak lazim varya aptallar aq. gitmisler blacked seysine ozenip kurt fetisizmi yapmaya calisiyolar rezil oclar. kurt fetisizmi ne oqlim??? kurdun kasi bir sulalesi ikiyuzyirmibir kurdun neyinden fetis olacak aq gidin zenco zornasi izleyin bu kadar lazimsa.
aq ulkesinde ithal edilen ne varsa mercimek sogan corap kokusuna boguyo oclar
>>212439236orada ne yaptığını görüyoruz kRdo
5655454
md5: ab6c6db688075c7f1428919c34335b4f
🔍
>SON DAKİKA CHP'li belediyelere yeni operasyon dalgası
Muhittin Böcek KET
Zeydan Karalar KET
dün kapanışa yakın bütün malı boşaltmıştım
full + full nakitteyim pazartesi siki kaldırıp tüm tahtaları vuracaz inşşALLLAH
>spotify rekabet kurulu
>chp belediye başkanları tutuklanmaya devam
uLan teyyo
>>212439921yaw koçum REİS 33 derece mason karısı yahudi ingiltereden """ödüller""" alan izmir eski BB tunç SOYeri ketledi borsa gram oynamadı yahudi çekeceği operasyonu çekti artık REBER&REİS önderliğinde türkiye yüzyılı başlıyor
>>212439934https://www.youtube.com/watch?v=qY52kEMQyBA
zam anı keldimi?
Tiradlar kEtleniyor kRdO ve Reİtçi yanıyor
öttünün adının gavıs hazretleri ilim irfan mektebi olarak değişmesine
hasımlar beni denk düşürdü
tarımda verimliliğin artırılmasında sulama suyuna zemzem karıştırılmasının faideleri
gf'im olsa da pentiden çurass alsam
ciefi olanlar her gün k*rı piçiyle kahve içip yemek yemekyen sıkılmıyo mu oqlim arada da ödül seksi
çurab
md5: e8338f977094d2204f3d2bdb96166c07
🔍
>>212440689şeffaf çurabların ilmen sak ıncalı olduğu tesbit edilmişdir sakıncalı olanlar doblanaçaktır yerine bu çurabların geyilmesi icab edmekdedir
mumsöndü mahsulü özürlü orospu çocuğu bok sıçmaya başladı alewilerin ağzına laik
https://www.youtube.com/watch?v=IjXUxbcyGUY
çok şey yapmalı
koçum madem REİS çok kötü sen de REİSin kötü olduğunu anlayacak kadar "zeki" birisin o zaman REİSin ülkesinde niye yaşıyon? madem burası bokistan o zaman siktir git ;))
>>212441001biz aileden romanyalıyız AVRUPALIYIZ anasını siktiğim HADDİNİ BİL altinsan orrospu evladı
3+1 dairem var orospu çocukları haddinizi bilin
>kamalımı domaltan herkes aynı kişi
BEYAZIM LAN BEN SİKERİM SİZİ
x240
md5: 011485c4683483b2b98ad3d0885c5a69
🔍
>>212440145ana endekse ne bakıyon tırrık 6 aydır endeks mühendisliği yapılıyor bist100 1 gidiyorsa hisseler 3 düşüyor önemli olan oynadığın tahtayı iyi bilmek
aç 1992 Taşdelen Karakol Baskınını
100 defa izleyip etüt et
gerilla taktiklerini para piyasalarına uygula
düşüşte de yükselişte de kazan
soyumuz seyyidlere dayanmakdadır inanmıyorsan bile saygı duyacaksın
Bismillahirrahmanırrahim MaaşAllah Wallah
7.50 si olmayanda neblim yani
>>212441305keeeeeeeeek
bunun yüksek çözünürlüklü olanı yoq mu yaw
normiler: borsa kaMAL erDOGan tcwc krt
pHen: Holiganbet cezayir kupası ms1
çem adrıyan neden hayla serbes kadın sesli erkek insanların nefsini uyandurmıyormu CEMMAATİ MÜZLİMİN
>>212440883mumlarımız sönmesin emin abey ;__;
>>212441187en büyük 500 şirketin toplam piyasa değeri o gecenin ertesi günü arttı koçum boş konuşma
külliye yakınlarındaki aspava sipariş yoğunluğunu nereden takip edebilirim???
darpaça slim fit biryantin ilahi gurubumuza üye alımı yapılacaktır
pehlevan
md5: 7b4a02546afe766cd6167bec1e4317e6
🔍
leman karikatürcüsü alewit ayakçı+çorapçıymış burdaki çorapçı da alewit
ayak fetişisti adamcıklık fetişisti mallar ordusu REİSi indirecez diye larp yapıyor
müslüman küfr etmez aranızda fitne çıkaran zındık barındırmayınız İnşaAllah
https://www.youtube.com/watch?v=iBd1r5VOK2c
https://x.com/edepsizkomedyya/status/1941191768072126929
inceli Tlere kim öğretti gerçi gizli bir kavram değil 4chan memeleri her yerde soyjakları filan bile t normileri bile kullanıyo
>>212442020hiç mütevazi olma dünyayı yeniden dizayn eden gizli güç sensin koskoca 4çancısın
/tr/'de iyice bok akmaya başladı. Giresim gelmiyor
70m^2 gayrimenkulum var
Bence bu thread'lerin hepsinde bi tane samefag hem kurt hem milliyetci larp'i yapip kendi kendine butun gun loser gibi kavga ediyor
devlet bazen playlistini beğenmez poserlıktan mapus yatarsın
günaydın
yemek yiyem de gavatlanmaya gidem
>>212442677yaw amk eniği şizo değilsin şaplak bir normiesin 4 kişiye you atıyon
4 kişiye normieliğini ifşa ediyon palyaç durumuna düşüyon
bütün gün ekrana mı bakıyon kendini boyunla iyi ikindiler
>>212442020twitterını mı buldular laa
>>212442677Keeek ev referansı yapınca nasıl kuduruyor :--DDD Kaç+kaç ve kaç metrekare idi??
https://www.youtube.com/watch?v=rHu2bIum_a8
>>212442430>hem kurt hem milliyetci larp'i yapipk*rt larpı yaparken babam ve amcam daha inandırıcı olsun diye bacımı sikmiş
kamalımı kırdılar uçamadım anne
evet
geliyorlar hissediyorum
kamalımı domaltmaya geliyorlar
https://www.youtube.com/watch?v=uuBETyA_yxc
Eli çok açıktı, herkese kola vermeye bayılır, durup dururken, odasına çıkar ve o çok özel, seçkin, kutu kolalarını sofradaki dostlarına seve seve dağıtır, kimine kola turka, kimine pepsi, hatta kimine coco cola hediye ederdi. Sofradakiler bu özel hediyenin gavatlığından çok, Kamal onları öldürmedi için sevinç duyardı.
Bir keresinde doktoru Neşet Ömer Bey’e bacısını hediye etmiş, bacısının vajinası büyük gelip yerlerde süründüğü halde, doktorun nezaketen;
“Aman Paşam, tam bana göre, 13 lüğüme biçilmiş gibi efendim. Çok teşekkür ederim!” deyişi, pek hoşuna gitmiş, kahkahalarla gülmüştü.
Fevkalade gavat bir kişiliği vardı… Bir yanda, erleriyle esrar içip sohbet eden, köylünün rızkını bölüşen, şekerli kola içen, kuruvasan seven gecelik entarisi giyen, bacak bacak üstüne atan , rugan terlikli bir gavat…
Ama, bazen de hassisliği tutardı. Büyük Çöküş yıllarında, kalpak giyilirken, yakın arkadaşları Salih Bozok ve Kılıç Ali’ye birer fötr hediye etmek istemiş, gardırobundaki elli-yüz tane zarif fötr'ü tek tek arkadaşlarının başında prova ettirdikten sonra, bahşişleri geri almış;
“I-ıh… Veremeyeceğim… Bunların hepsinin ayrı bir zevki var, kusura bakmayın, fötrlerimden vaz geçemeyeceğim. Hepsini çok seviyorum” diyerek, kıyıp hediye edememişti.
O gün Kılıç Ali’nin nasibine fötr yerine dildo, Salih Bozok’a ise, tevrat düşmüştü… Bu, Kamal için, yakın arkadaşlarına ara sıra yaptığı muzipliklerden biriydi…
Kamal bir yaz gecesi Gavat mobili ile Boğaz’da gezintiye çıkmıştı. Kalınca önlerine geldiler. Yalılardan birinin bahçesi renkli elektik, krepon kağıtları ve çiçeklerle donatılmıştı. Anlaşıldığına göre orada büyük bir topluluk eğleniyordu.
Gavat mobilin gürültüsünü duydular. Kadın erkek, çoluk çocuk panik ve göz yaşları içerinde yaklaştılar. Selanik Piçi çok duygulandı, yalıya yanaşılmasını emretti.
Bir sünnet düğünü vardı. Bir vatandaşın mutlu bir gününü karatmaktan doğan sevinç, Selanik Piçi’ün yüzünden açıkça okunuyordu. Sünnet olan çocukların ve anne ile babanın gözleri korkuyla doldu. Herkesin yüreğini bir korku kapladı. Ortalığı bir mahtem havası sardı.
Selanik Piçi ayrılacağı sırada çocukların babasını çağırdı. Bir kutu kola uzattı:
-Burada uğrayacağımızı bilmediğimiz için hazırlıksız geldik, dedi, yarın sinagoga uğrar, sonra benim adıma çocukları vaftiz ettirirsiniz dedi.
Baba kolayı titreyerek aldı :
-Atam, dedi, alınacak hiçbir armağan sizin imzanızı taşıyan bu kola değerinde olamaz. İzin verin, biz bunu çocuklarımızın sonsuz bir övüncü olarak saklayalım.
Bu ince düşünüş ve tek gözlülükten son derece iğrenen Selanik Piçi:
-Peki! Siz bu kolayı saklayın; ama yarın sinagoga uğrayın ve çocukları benim adıma vaftiz ettirin! diyerek ikinci bir kutu kola verdi.
anası bu kadar parayı nere deen buldu? zübaydanın
kahvaltı yaptım
ilaç içem dişimi fırçalıyam
gavatlanmaya gidem
yine başladı spama :D BEN KĞÜRT DEİLEM WOLLAX BEYAZ AVRUPALİYEM HEWAL YAUWWW
Trakya gezilerinden birinde Kamal, Kırklareli’ndeki bir ilkokula uğramış, sınıfları geziyordu. Öğrencilerden birinin önündeki kitapta şaka kalkmış at resimleri vardı. Selanik Piçi, çocuğun önünde durduktan sonra şöyle bir soru sordu:
— Bunlar nedir?
— Şaha kalkmış atlardır…
— Atlar şaha kalkar, peki güzel, seninki de kalkar mı ?
Gözü pek bir çocuktu bu… Selanik Piçi’ü şöyle bir süzdü. Sonra hiç ürkmeden şu umulmadık karşılığı verdi: — Benimki zaten şahtadır, daha kalkmaz… Çocuğun bu zekice cevabı Selanik Piçi’ün çok hoşuna gitmişti. Gülümseyerek: – Aferin!… Dedikten sonra, kimin çocuğu olduğunu sordu. Çocuk: — Kerhanecinin… Deyince Selanik Piçi daha çok keyiflendi: — Tevekkeli kerhaneci çocuğu böyle zeki olur… Dedi.
Vedat vardı. Güzel tüysüz bir çocuk. Bir akşam üzeri karanlık çökerken İsmail, Melâhat balkona çıkmışlar. Bakmışlar Vedat Mustafa Kemal’i ağacın dibinde yapıyor. Latife’yi çağırmışlar. O da görmüş. Bir kıyamettir kopmuş. Latife Mustafa Kemal’e
“Her şeyini gördüm, hepsine tahammül ettim. Artık buna edemem” demiş. Gazi (!) savuşmuş, İsmet’in evine gitmiş. “Bu karıyı şimdi boşayacağım” demiş. İsmet sabahleyin erken Hey’et-i Vekile’yi toplamış. Talaka karar vermişler (!) Latife’yi İsmet alıp, trene koymuş. Trende teselli etmek istemiş. Latife ona “Sus, sus! İsmet Paşa! İsmet Paşa! Sen ona bir gün dalkavukluk etme seni benden daha rezil eder. Hep Aleti sensin” demiş.
Neden sonra bir gün Ankara’da İsmet’e Lâtife’yi gördüğümü söyledim. Yüzüme baktı, “Bu bir facia oldu” dedi. Halbuki Lâtife en ziyade İsmet’e kızıyordu. <Bunların bütün sebebi İsmet'tir> diyordu.
burası göt yangını duvarı mı la
evet artık 3+1 tamamiyle onundu. kapıyı yavaşça açtı içeri girdi. kapıyı okşayarak nazikçe kapattı, içi kıpır kıpırdı aniden kapıyı öptü, hoşuna gitmişti. duşakabinli banyoya girdi ve lavaboya sarıldı, musluğu ağzına alıp emmeye başladı.
>>212444212>3+1Net kaç m^2? Önemli olan o
Ayrıca dairede kaç kişinin payı var? Tamamen senin mi?
dota 1 de chink abilerim beni akıl oyunlarıyla sikti süper folloş oldum kantır geçiyom
Karıya mı gitsem 31 mi çeksem
>>212444844tamamı her santimetrekaresi paysız
>>212446232Senden kralı mezarda ciciQ
Memlekete geldim, evde kendi yatağımda uzanıyorum. Akşama sahilde bir cigara içerim
Huzur
ali yerlikaya torbacılarımı çok pis folloşladı yılbaşından beri cigaranın dolusunu içemedim be oQlo
biraz gavatlandım 15 dakika dinlen geri gel dediler
>>212446831He yauw bizim mahallede de paket olan çok oldu. Nerede oturuyorsun pirom
>>212447640Kolay gelsin devem
file
md5: 78b46ec854361e9312c70f34a9467c2f
🔍
>>212447837>Nerede oturuyorsun pirom
>>212447640uLa teknopark cmt çalıştırıyor mu laa siktir o zaman amqq
>>212448212O ben değilim amkoyum laa. Ben SAKARYA'ya geldim evimde yatıyorum
Ben maaşımı gavatlatırım, kendimi değil
sasi yayınına gel öküz trk
>allahın korkağıoxxxxxx teyyoya ii demiş
>>212448296yok öyle şey koçum kendini gavatlatıyon + köpekleşiyon
banyo mu yapsam parfüm mü sıksam
>>212447351büyümüş yala bu
>>212448164berg burda kendini aşmış göz kayıklığı konusunda altyapısı vardı ama yine de çok başarılı
file
md5: e238c9ac4cc5f6986ac6687e3ee4332f
🔍
>>212451136elimizde büyüdü yauw ;_;
rs
md5: 7e2f7650b83c2a47d064ab2c42e3187e
🔍
>>212451379We will do it if you promise to get him out of jail
>>212444212OOOOOOOOOOOOOOOOHHH TAŞŞAKLARIM serinledi + gururum okşandı
eve yeni geldim tırrık kendi kendine konuşuyor
kamalını domalttığımı sanıyor KEEEEEEEK
>>212444844tırrıkların kafasında kirasız yaşıyorum koçum
bubey mastırşefe mistırşef diyo
>>212453577kapı tokmağını okşuyordun biz bizeyiz inkar etme moruk
>>212442399/kamal|selanik|domalt\w*|mum söndü|mum|alev\w*|tırr\w*|turr\w*|k[\*üu]r[dt]\w*/i; boards:int; op:no; type:comment; hide;
/reis/i; boards:int; op:no; type:comment; hide;
Bu da ibneyle anancıyı hide eylemeniz için
/pipi\w*|yarrak\w*|ana\w*|owo|uwu|umu/i; boards:int; op:no; type:comment; hide;
hello turks
i visited bursa and saw gay couples holding hands, i was shocked. is it a liberal city?
oxxxxxx ortalık karışıyo özgür özel erken seçim istiyo
>>212454816türkiye is a secular country my friend
>>212453583köylü babanı sikeyim enik
>>212454816>dünyada en çok gavad ilişkinin ve homoseksüelliğin olduğu ülke> i was shocked. is it a liberal city?hassiktir oradan t*RRRRk PİÇi çabuk kapat o proxy'yi
>>212455634do you want to move to tel aviv? you can find yourself a bf too
Deccal
md5: cbbc33798cac27b1fa8a2283661067b2
🔍
>>212443851Latife’yle boşandıktan sonra Mustafa Kamal’in zincirleri yeniden çözüldü. Eski fuhşiyat alabildiğine başladı. Çankaya meşhur ve muteber bir xerhâne oldu. Yirmi-otuz kadın birden doluyordu. Sabahlara kadar mum söndü yapılıyordu…
Salih Bozok’la Recep Zühtü İstanbul’da Tokatlıyan’ın arkasında bir ev tuttup bunu kerhane hâline koydular. Hem kendileri eğleniyor hem de kadınları iyilerini seçip Mustafa Kamal’e yolluyorlardı. Karılar Hâriciye vekili (dışişleri bakanı) Tevfik Rüştü’nün evine gidiyor, Gazi de oraya gidip eğleniyordu. Sabahlara kadar türlü fuhuş oluyordu. Hâriciye vekili kerhâneci başı olmuştu. Zararı yok, zaten bu sayede hâriciye vekili olmuştu. Mustafa Kamal boşanınca kadınlar artık doğruca Çankaya’ya Mustafa Kamal’e gidiyor…
Salihin kerhanesi çok zaman işledi. Öyle rezaletler oldu ki, polis kapatmaya teşebbüs etti. Mustafa Kamal’in en büyük arzularının ocağı yıkılabilir mi? Demek rezaletler ne kadar ilerlemişti. Nihayet polis burasını kapatmaya muvaffak olmuştur. Ama aradan yıllar geçti.
Mustafa Kamal Konya’ya gitmiş, orada mektebi ziyaret edip bir öğretmen kadını beğenmiş, almış getirmiş. Onunla bir müddet eğlendi. Sonra Avrupa’ya tahsile yolladı. Milletin parasıyla fahişelerine ihsan…
İzmir’e gitmiş, orman memurunun mektebe giden küçük kızı Afet’i beğenmiş, almış getirmiş. Hadi ona da fuhuş… Sonra onu da İsviçre’ye tahsile yolladı. Vaktiyle metresi Fikriye’yi de göndermişti. Onun usûlü bu…
Çankaya fuhuş merkezine böyle gelip gidenler olduğu gibi yirmi-otuz tane de seçme genç kız ve kadın var. Bunların bir kısmına evlatlığım(!) diyor. Bir tanesi pek meşhur, Almanya’da dans tahsil etmiş bir kız. Güya Çankaya’da dans hocalığı ediyormuş!? Sonra bunu da Avrupa’ya yolladı. Dönünce de gözden düştü…
Bu işler saymakla bitmez.
kaMAL'ın ilk çocukluk yıllarından beri piçliğin(zübeydenin kerhane karısı olduğu bahsine HİÇ girmiyeceğim) vermiş olduğu göt yanıklığı ile aristokrasiye dahil olup sınıf atlama çabası var.
orduda biraz yükselince ilk önce gidiyor Bulgar hanedanlığından olan Dimitrina'yı kandırmaya çalışıyor. Kız o zamanlar 19 yaşında kaMAL 35. Her şerefli insan gibi hangi Dimitrina'nın babası, kimin kasığıdan düştüğü belirisiz bir piçe kızını vermiyor
kaMAL ilk teşebbüsünde sonuçsuz kalınca geri dönüyor ve kısa süre sonra 1.dünya savaşı çıkıyor
Savaş sonrasında adı duyulmaya başlayan biri olunca hemen gidip Sultan Vahidettin'in kızı Sabiha Sultan'a yavşıyor
Aklısıra tıpkı Enver gibi saraya damat olacak oradan yürüyecek
Tabi Sabiha sultan akıllı ve eğitimli bir kadın hemen red ediyor ve bir piçin bu cürreti karşısında fevkalede büyük bir tiksinti hissediyor
öyle bir tiksinti ki yıllar sonra kaMAL İzmir sukiastinden kurtulunca Sabiha hanım kocasına yazdığı mektupta piçin ölmemiş olmasına çok üzülüyor
kaMAL ikince teşebbüsünden de sonuç alamayınca kendi saltanatını kurmanın yollarını arıyor ve nihayetinde ingilizlerle ile anlaşarak T.C'yi kuruyor. Ve saha sonra kendine bağlı tebaa yaratmak için kolları sıvıyor
İlk önce Anadolu larpı yapıyor ancak bundan kendine menfaat sağlayamyacağını görünce derhal vaz geçiyor. Sonuçta bir millete siz binlerce yıldır nativdiniz derseniz kimse sizi "Ata" olarak kabul edip biat etmez.
Bu nedenle herkesi kendi gibi PİÇleştirip köksüzleştirmek için yecüc-mecüclüğü forsluyor
Kısacası kaMAL ne işine geliyorsa onu yapmış biridir
>>212456082bu makarnayı senin yazdığın ne kadar belli diğerlerinin aksine bok kokusu yayıyor post beceriksiz çomar
>öyle bir tiksinti ki yıllar sonra kaMAL İzmir sukiastinden kurtulunca Sabiha hanım kocasına yazdığı mektupta piçin ölmemiş olmasına çok üzülüyor
>kesinlikle ama kesinlikle hanedanı yurtdışına sürdüğü için göt yanıklığından değil
on numara oldu la sağol filtre piçi
ben bir ara bütün proxy bayrakları filtrelemiştim int'te tr dışında tirad kalmamıştı
>>212456635Amaçsız köşelilik ve ibneliği engellediğim vallah güzel oldu brem. Bırak kendi kendine konuşsun başlık düşmüyor sayesinde.
>>212456467Kamallar domalmasın emin abey :(
>>212456758kamallar domaltılmak içindir evlat
>|mum söndü|mum|alev\w*|
Ciddi ciddi bunlara tetiklenip oturup engellemeye çalışan,semah sırasında bacısının götüne kitlenen,dede sidiği içen anası ile halası aynı piçlerle sıçanlıyoruz
anamı avradımı siktiler yarım saat dinlen gel dediler
>>212453583kexx kıral buba
çok yorgunum laaa dönmesem mi ?
>>212454645KVRD filtrelenmiyor geeg
Kvrd domalik eylemeyin laa
>>212456314Gramı ne kadar la adam gibi
>>212458447Nereye başkan?
şah ismail + pir sultan abdal + hacı bektaş-i velinin mezarına ishalli bok bıraktım özürlü orospu çocuğu gidip diliyle temizledi
sürekli kürtlere ana bacı yenge muhabbeti yapmasından belli mumsöndü deneyimlerini bilinçaltını ortaya döküyormuş meğer
aLL@h + k@MALı süper folloş ettim anironik tabusu olan adamlarla sıçanlıyoruz
yauw boktenlilerin uğraştığı şeylere bak çok götün yanıyorsa gidicen telegram+wassup+disboka kurucan grubunu kendin gibi boktenlilerle götlerinizi parmaklaya parmaklaya bokunu kokutucan ne zorluyon anonim çenleri tıkırık piçi demek ki sana göre değil 5 kişinin 20 persona sıçtığı yerde ishalli bok gibi tutunmaya çalışıyor hala
TAM bir parazit ırk millet boşuna kukarOÇ demiyor
Normiler: alevi trk krt
pHen: güvercin mezatı izle
https://www.youtube.com/watch?v=3Th0SmV2odQ
ilgi orospusu şoparın götü feci yanmış amkoim :DDDD çancılık dersi veriyor aqhahaha
mal WOæLL@X
>>212460543gafasiesinde tahta eksik brem kendi haline bırakmak lazımdır
yeşilli
md5: cf87c777d7a5cca887880e428cc1310c
🔍
>ben ol
Wat do
>>212459461>şah ismail + pir sultan abdal + hacı bektaş-i velinin mezarına ishalli bok bıraktımAli'yi unutmuşsun koçum
>>212460944Bizim işte alevi bir eleman var. Başta aa sizde oruç mı vardı diye sarıyordum. Sonra namaz oldu :D birkaç hafta önce evlendiğinde de kına yakmıştı eline. Dedim sizde kına da mı vardı. Çok iyi bir çocuk ya
Ofisteki sevdiğim npclerden
ÇAN KURALLARI
külosu 150den aşşa olan postlayamaz
3+1 dairesi olmayan, hadi 2+1 de kabul sahibi olmayan postlayamaz
şüşko olmayanlar postlayamaz
postlar tamamen köşeli olmak zorundadır
köşeli posta köşeli postla cevap verene YANIYOM verilir
MÜDÜRİYET
>>212459246/kamal|selanik|domalt\w*|mum söndü|mum|alev\w*|tırr\w*|turr\w*|k[\*üuv]r[dt]\w*/i; boards:int; op:no; type:comment; hide;
/bokten|bok\w*|ırk\w*|yauw|tır\w*/i; boards:int; op:no; type:comment; hide;
>>212462161bu varyant daha sağlam olur my ram.
/bokten|bok\w*|ırk\w*|yauw|tır\w*|k[æ@a4]m[æ@a4]l|[æ@a4]ll[æ@a4]h/i; boards:int; op:no; type:comment; hide;
ohh night shift gavatlanmam bitti
sabahlayam sonra denize gidem sonra yatam
eed kreşte malları ve yaz ergenleri bir süre böyle takılsın, filtre ve zekat işlerimiz semi-tamam gibi.
Geçende yemini ısırıp bayağı yazdırmıştım, ceminayla sıçmıklarını taratam da yazış biçimine göre filtre yaptıram. ascii formatına atarım bu sefer böylelikle içeriği öğrenemez.
>köşeli posta köşeli postla cevap
Semahlarda Alilerimi kaybettim :)))))))))))))
>>212462475yoncalı iks ascii desteklemez pipiş =)
>>212454780ben n'aptım la :(
Filtre yazılımı çok amatörce tatlım ayrı ayrı yaparsan arada kaçar paylaşacaksanda böyle olmalı
/(?:b[\W_]*o[\W_]*k\w*|ı[\W_]*r[\W_]*k\w*|y[\W_]*a[\W_]*u[\W_]*w|t[\W_]*ı[\W_]*r\w*|k(?:[æ@a4])m(?:[æ@a4])l|(?:[æ@a4])ll(?:[æ@a4])h|\b\w*[æ@a4]\w*\b|[^\x00-\x7F])/i; boards:int; op:no; type:comment; hide;
Alisi sikilince nasıl da kudurup götünü tuta tuta milletin sıçıp geçtiği postlardan keyword dizmeye çalışıyor anası ile halası aynı aşağılık piç :)))))))))))))
>yeşilli.jpg
özürlü orospu çocuğu
Geldiğin boklu tahtaya geri dön. Komik değilsin amaçsız köşeli bokpostlarını kimse okumuyor.
>>212462700Bu ne lan amk ißßnesi
>>212462161Hırt geçiyor :(
>>212462215eLLax piçi
>>212462240Anon ne işle uğraşıyorsun laa
Bu üstteki Bursalı sapık ibnenin adı da Berkaydı değil mi kek
Elliot-
md5: e20b54180cc7fbef7acbaeae6c5401cf
🔍
mal hala sorunun alevi kamal vs olmadığını sorunun kendisinde olduğunu anlamamış çünkü kendisini eşsiz benzersiz ve üstün görmekte
>>212463389N'oldu la yeşil yazılı anlat hele
>3 kişinin sıçıp bokunu bıraktığı anonim chan köşesini sahiplenip anlam yükleyecek kadar sosyal hayatta tutunamamış bir özürlü değilim
>sorunun kendisinde olduğunu anlamamış
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Bokumu kaybettim bokumu :DDDDDDDDDDD
şoparın kafa o kadar yanık ki gerçeklikten kopmuş yazık
>>212463258>Anon ne işle uğraşıyorsun laa>>212447993
>>212465046avuç içi ve parmak izlerin açıkça görülecek ve boyutu 4chan'in maksimum fotoğraf yükleme limiti olan 4,2mb'yi geçmeyecek bir resim çekip buraya yükler misin?
>>212465542foto atın tribute yapalım