edycja maturalna jak tam zdaliście pedały?
chciałem założyć mikową
https://litter.catbox.moe/xgwigvc4b1egvox3.mp3
>>212557281 (OP)maturę pisałem 15 lat temu
z takimi kurwa dziadkami?
>>212557348nie tym razem pierdolona shillkurwo
>anon nie ma wlasnej silowni
ngmi
Wziąłbym ślub z obywatelką Chińskiej Republiki Ludowej (Han) (młodą) (wykształconą)
>>212556941chciałbym być na twoim miejscu jestem bez pracy od lutego
>>212557480>>>/dotknijtrawy/
>>212557384przynajmniej widzisz jak się kończy życie jeśli nie wychodzisz do ludzi
ja pierdole mam dziwną taką budowe jak ghoul szczupły i musze ważyc mniej niż 70 kg żeby wyglądać jak człowiek
ja pierdole genetyka ty kurwo
jak po resecie mi nie wypadnie to nie wiem
kocham ironiczną pedofilię
>>212557512jahahahahaha ale nowokurwa nie wie o /d/ XD
>>212557603stonetoss to naziol.
nienawidzę pedofilii ironicznej&nieironicznej
opinie
https://x.com/ekonomat_pl/status/1942237111760891964
>frieren
no nieźle. postujemy tu z faszolkami.
https://www.youtube.com/watch?v=T3D7lozGedI
edukować się.
>>212557603stonetoss jest brązowy
>>212557695o nie teraz przylgnie do jednej ideologii i będę musiał widzieć to gówno przez lata jeszcze
>>212557678przydalby sie u mnie w robocie
Death Stranding 2 to kaszanka.
https://www.twitch.tv/bashbunni
moja gf
>>212557678po polsku to się nazywa schodołaz gąsienicowy
posty tu to
>mój gojslop jest lepszy niż twój yy bo tak
posty tu to
>to jest gojslop yy bo tak
wspominanie starego mema, który dawno wyszedł z użycia budzi niesmak podobny do zobaczenia ex z którym masz złe wspomnienia
boze ja nie chce juz kuwa zyc
w przyrodzie nic nie ginie
hehe znalazłem sobie smieszną stronkę z smiesznymi obrazkami komixxy peel
ide się posmiać a wy dalej smutasy smutasujcie
nadal nie wiem o co chodzi w odcinku z kraftem we frieren
>>212558016chyba u ciebie na wiosce
>>212557905>>212557939jak takom znalezc ja tez chce takom
nie chce isc spac ja nie chce jutra
ja nie chce isc do pracy ja nic nie kurwa nie chce ja juz kurwa nie chce ja juz kurwa nie moge ja pierdole jak ja kurwa nie moge
macron przemawia w brytyjskim parlamencie
https://www.youtube.com/watch?v=eBSEdOiuNo4
>>212558160Czemu Dudzie nigdy nie dali przemawiać w brytyjskim parlamencie?
czemu ci maturzysci maja teraz jakas taka fajna stronke z wynikami a ja mialem jakies gowno
>>212557818sugerowanie że tutejsze dziecioluby kiedykolwiek miały seks
czemu jak spotykam białorusina w polsce to jest to jakiś zwykły chłop co po prostu miał dość swojego pojebanego kraju
a ukrainiec to jakiś pojeb plujący jadem i najchętniej by powiedział ze ukraina jest piękna i potężna a tu tylko na wczasy się pośmiac przyjechał
Co mówi koń jak coś potwierdza?
ofhorse
na chlebie tak: musztarda pomidorek omlet z sosem sojowym
>>212558248co to znaczy
w sensie że wyniki mogą sobie jakimś kodzikiem sprawdzić w internecie a nie muszą do szkoły latać po papier?
czemu polacy tak panicznie boją się Ukraińców
co się odjebało że grok robi taką orkę na ćwierkaczu dzisiaj?
>>212558300ja mialem tez na strone ale ichniejsa strona jest jakas ladniejsza i mozna sobie kliknac i zobaczyc ile z kazdego zadania punktow dostales
>>212558248>czemu ludzie teraz nie umierają tak młodo a ja kiedyś musiałem
>>212558334w koncu go zaczeli uczyc na moich postach
Drodzy towarzysze,
nie zdałem egzaminu na prawo jazdy
>>212558309cwelg by zrozumiał
>>212558334musk w końcu wyłączył cenzurę jak obiecał (baza)
>>212558334musk zapowiedzial ze z nową aktualizacją grok bedzie niepoprawny politycznie
>>212558398hahahah dobrze ci tak pierdolona podwiecka kurwo
jaki jebany ułomek ahahhaahah o kurwa hahahah nie wierzę
nie wiem jak wrocic do pisania kodu ja po prostu nie mam isly
>>212551862jedynka zajebista
dwójka to gówno jebane pierdolone
>>212558398ja dopiero za trzecim zdałem
"Warto zauważyć, że w niektórych krajach UE, takich jak Austria, Dania, Finlandia czy Niemcy, lekcje religii są obowiązkowe i odbywają się w szkołach. "
czy w tym momencie prawidlowo mewujecie?
>>212558459nie bądź taki niemiły
>>212558486Pierwszy. Mam 25 lat
kupilem zulbreje bo nie mieli innych
>>21255855425 lat i bez prawka
dupa wołowa a nie chłop
>>212558554e tam
pierwszy to nie ma czym się chwalić
jak nie dojdziesz do piątego to nawet nie wspominaj o porażkach
>>212558581ma mam 31 i tez nie mam xd
>on nie jeździ autem bez pozwolenia państwa o zgodę
jahahahahaha
>>212558624>ma mamkrzyk wołowy do jednej jedynej mamy
>auto
>jeżdżenie autem
>prawo jazdy
>egzamin na prawo jazdy
>umiejętność jeżdżenia samochodem
wszystko oski
za drugim razem zdałem i rucham
>>212558554uff dobrze że ja zdałem zanim obniżyli ilość błędów do 1
>on umie czytać i pisać
ludzi z dobrego domu tu nie lubimy
>>212558669wtf literalnie ja
oskiemu wszystko dali i zrobił na 18 urodziny
anon spierdon, 30 lat, musiał sam zapłacić i dopiero za piątym razem zdał
pojebali ich z tymi kurwa egzaminami przecież ja dopiero będę podchodził za jakiś kurwa tydzień a i tak wiem że przejebię
>>212558737huju będziesz zapierdalał za minimalną w maku żeby oski mógł sobie burgera zamówic
nawet nie narzekaj
>>212558737tata lekarz mama jamnik potrzebują żeby ich odbierać z imprez u znajomych bo na takse szkoda jak już synek ma prawko
>ma dach nad głową
>śpi w łóżku
>ma co jeść
>ma co pić
>nie ma wojny
niech zgadne, potrzebujesz więcej
>>212558398na czym oblałeś ? Nikogo nie słuchaj zdasz na pewno ja zdałem za drugim razem i chuj z tego dupy nie ruszę dalej niż za swoje miasto powiatowe kolega zdawał chyba z 15 razy i w koncu zdał zdał i teraz jexdzi z gdanska na sląsk i za granice potrafi pojechac także zdasz na pewno wierzę w ciebie pmietaj o tym jak bedziesz nastepnym razem zdawał nie zapomnij zdjecia prawka zapostować
>>212558848tak, po zapewnieniu sobie minimalnych kondycji do egzysrowania pierdnę więcej
>>212558848no kobita jeszcze
>>212558875wszystko więcej to oski, przemyśl swoją decyzję
>>212558902chcę darmowego gówna
chcę mieć dosłownie wszystko podstawione pod nos
chcę mieszkać w górach
>>212558873sppoko ziomo z cb
ja za pierwszym zdalem i od tego czasu max 3 razy odpalilem auto bo sie balem i nie mialem gdzie jezdzic
skąd się tu bierze tyle podwieków? jak oni znajdują tę nitkę?
>dzięki interakcjom w tym sztucznym środowisku nabywam umiejętności do interakcji w środkowisku rzeczywistym
czy dzieje sie to w waszym powiecie
>>212558970zapomniał wół, jak cielęciem był
>>212558966>bede szczesliwy jak bede mial kobiete
>>212558930no ale na czym oblałeś ja za pierwszym razem na placu na łuku za daleko się zatrzymałem
>>212558985tak AWS Skillbuilder Simulearn podobno ma działać
>>212558970zapomniał król jak postował sól
>>212559014dosłownie trzecie skrzyżowanie po wordzie, typ mi łbem zasłaniał prawo, ale to chuj bo i tak bym się zmieścił ale koniec heble wracamy
>żydy znowu kwiczą na anime bo nie wspiera obecnej propagandy
oblężona twierdza odc. chujmnieto
jebać egzaminatorów
>a-ale ryzykują życie-
kto im kazał pakować się do samochodu z nieletnimi przyjebami i traktować to jako główne źródło dochodu
>>212558873Pierwszy błąd miałem jak zacząło mżyć i zapomniałem świateł przełączyć. Niestety na wszystkich jazdach ani razu nie padało i w ogóle o tym nie myślałem. Przeszło po kilku sekundach, egzaminator mi powiedział, że miałem szczęście bo mi drugi błąd dał.
Jechałem dalej 30 minut i tutaj mi się wyłączył kierunkowskaz prawy po tym jak zmieniłem pas i miałem kontynuować jazdę w prawo. Później zaraz na skrzyżowaniu po tym miałem strzałkę warunkową, zatrzymałem się, sprawdziłem światło dla pieszych i było czerwone, ruszyłem ale baba stara weszła kilka kroków na przejście i zwolniłem żeby jej nie przejechać. Wtedy mi się ponownie wyłączył kierunkowskaz i ponownie wykonałem zakręt bez niego no i koniec egzaminu
>>212559105no i znowu trzeba zrobić maraton piracenia ile się da na dysk dla bezpieczeństwa
>>212559182lol jak ja zdawałem to zapomnieć wyłączyć wycieraczki to tylko sugestia była, pojebało ich
>I want everyone to be able to see this (including those without a Youtube account).
rizzler
>>212558554anon autentyczny
srać mi się chce już 5 raz dzisiaj ehhh to jest dopiero prawdziwe cierpienie
Witam wracam po dluzszej przerwie, ci ktorzy mnie juz znaja pewnie bardzo sie uciesza, nie moge sie doczekac zeby sie z wami zobaczyc.
cı ktorzy mnie jeszcze nie znaja: powiem krotko, szukasz laski do zeszmacenia? zapraszam uwielbiam na ostro i sie z tym nie kryje. miewam bardziej spokojne dni w ktore lubie sobie posiedziec prxy herbatce i pogadac. masz jakies problemy? spoko, przyjedz, cos ci lezy na sercu, szukasz chwili zeby sobie pozartowac, jestem otwarta na rozne sytuacje.
moje preferencje: w sumie jestem bardzo elastyczna, dotykanie, pocalunki, masazyk, namietny lodzik gdy lezysz albo popchnij mnie na sciane jak chcesz ı zacznij rznac w pupe od tylu ;))
wiem ze facet czasami potrzebuje sie wyszalec :))
hmm no i zasady
- wszystko w prezerwatywie, nie ma przekupywania mnie duzymi sumami pieniedzy za loda bez gumki
- w wiekszosci sytuacji raczej nie narzekam, nie marudze ojejku za mocno itd. ale mam bezpieczne haslo "stop"
-przed spotkaniem mozemy dokladnie omowic czynnosci ktore wchodzilyby w sklad spotkania
(od razu zaznacze ze klapsy, chwytanie za wlosy ı glowe zeby nalozyc tepo obciagania, lizanie stop, wyzwiska w moja strone, czy chodzenie na smyczy nie sa dla mnie jakies hardcorowe i sa jak najbardziej ok)
- robie glebokie gardlo, a nie tylko mowie przez telefon ze robie.
SEXİ BİELİZNA MAKİJAZ İ OGOLONE OKOLİCE ORAZ LADNY ZAPACH TO U MNİE STANDARD
- jesli zyczysz sobie specjalny ubıor to napisz to w esemesie
do wyboru - slodki kotek, posluszna uczennica, hot asystentka ktora tylko czeka az w koncu zostawisz te papiery i ja zerzniesz, niewinna dziewczynka ktora potrzebuje ınstrukcji ssania kutasa, lub ta laska z klubu w kurewskim stroju za ktora zawsze sie ogladasz ale nie masz odwagi podejsc
syndrom marfana to wyrok śmierci za zycia
>seja w drugim (darmowym) pullu
darmowa blondynia, tyler wygrać
w państwach pierwszego świata stoisz 10 minut w korku i zdajesz a w srolsc
>>212559105>darling in the franx>grupa której symbol to orzeł, na 3 litery, narzuca chujowy anty-ludzki system na całą planetę>to kultyści jakiegoś ducha z nieba>sterują społeczeństwem poprzez indoktrynację i propagandę>ich system sam doprowadził do swojego upadku>i bardzo dobrze bo nastąpi twardy reset po którym ludzie znowu będą mogli być ludźmico anime miało przez to na myśli?!
>>212559105mam wrażenie że lewica/democratic party to po prostu:
robimy wszystko przeciwko zwolennikom prawej strony
>moje małpy forsują lepiej niż twoje
zajebcie się ewentualnie skończcie się udzielać
>>212559405to są jak dwie siły które bez siebie nie mogą egzystować jak dobro kontra zło
Po zapakowaniu do auta mówi że jedziemy w okolice avenidy tam jest cisza i spokój ,myślę sobie chyba średni pomysł.
Po przyjeździe na mce okazuje się że to ślepa ulica , trochę krzaków w oddali a tuż na wjeździe radiowoz z psami w środku.
Mówię do niej ze tam napewno nie bo zaraz do nas dołączą i tyle będzie z tej akcji,a ona na to ryzyk fizyk może się uda i radzi by jechać dalej bo niema czasu.
Mówię w życiu nigdy -jedziemy dalej, po znalezieniu nowej mcowki mówi szybko, szybko bo musimy już wracać .
Założyła gumę na maszt,bo oczywiscie bez nie robi mówię ok wzięła 2 razy do buzi po czym wypięła się od tyłu na stojąco i lecimy dalej. Rozochocony chce przechodzić do anala a ona ze nie wykonuje anala nawet za dopłatą, więc jej przypominam ze przecież ustalaliśmy a ona do mnie czy jestem pewny że to z nia uzgadniałem bo to nie ona odbiera telefon.
Więc jej mówię że na samym początku rozmawialiśmy w aucie o moich planach, ale ta twardo upiera się przy swoim,więc dokończyłem byle szybko by odstawić te truchło z powrotem skąd ją zabrałem. Całość może trwała jakieś 5 minut.
lewica
>(czyta 800 książek o historii, nauce i filzofii)... hmm świat nie jest taki prosty jak mi się zdawało, wszelkie problemy są złożone i możemy naprawić świata ot tak. trzeba działać wolno lecz do skutku
prawica
>JEBAĆ ŻYDÓW MUSIMY ZABIĆ WSZYSTKICH ŻYDÓW I CZARNUCHÓW
twój kolega bez poglądów politycznych
>a może prawica ma rację...
>>212559513wyjaśnij czemu lewica stara sie wmówić kobietom, że nie powinny być kobietami
Odwiedzona dziś...
Zachęcony analem ustawka dzień wcześniej 10/10
Lokal na gorczynie 8/10 mega mały prysznic ... ręcznik był żel też nic nadzwyczajnego.
Panna 6/10 raczej jej zdjęcia. Generalnie nie mój gust . bardzo szczupła wręcz chuda cycki małe jak w opisie
sutki twardnieja przy akcji .
Ciało... hmmm coś mi nie pasuje .... kilka tatuaży, blizn laska ciała się... Jakieś wołanie o pomoc za nastolatki..
Francja 4/10 Nie ma co opisywać... trochę jaja pokazała i possała ... guma i akcja .
Wysmarowała się obficie i cipka na ruszt .. kilka pozycji przerobione dość ciasna ...
To mówię do niej czas na dupsko... mówi "dobra"
Nasmarowala się wypieła i anal ... powoli na start ... ciasna... trochę dłużej się rozpocząłem bo sprzęt mam dość spory ale poradziła sobie .... po wstępnym zapoznaniu z krajowym okiem galop ... po chwili przeżyciem ja na bok trochę zwyzywalem dla podjarania i dopychalem mocno ... laska wytrzymała i stękała głośno... do tej chwili było ok... strzeliłem w kapeć...
Wychodzę powoli i.... ja pierdole same błoto... laska mnie przeprasza i mówi, że wczoraj było czysto ... kur...
No cóż taka sytuacja ...
Dupy nie urwało... ja nie wrócę za te kasę są lepsze laski ...
echh zuszki zawsze jak jem w MacDonaldzie to czuje sie bogaty żbsz jestem z malego miasta gdzie nie ma takich rzeczy
>>212559552bo nie są. trans siostry to jedyne prawdziwe siostry bo dobrowolnie wybrały swoją płeć.
>>212559578to.
a juz jakis burger king to w ogole
>>212558492wlaczylem i wylaczylem po 10 minutach
>>212559080>>212559182jak za drugim razem zdawałem to egzaminator przyjebał sie do mnie za że nie wypusciłem mpk z zatoki na rondzie dwupasmowym gdzie uwazam że to ja miałem pierwszeństwo objechakiśmy łomże tak jak kazał i padło pytanie
>wymusiłeś pierwszeństwo na rondzie ?>takminuta ciszy
>który raz zdajesz ?>drugi >dobra zdałeśtam gdzie robiłem prawko chłop mi powiedział że trafiłem na najgorszego egzaminatora na jakiego mogłem wiec bądzcie dobrej myśli
skacząca noga sprzęgle to jest norma uwazam że ze stresu
>>212559780>objechakiśmy łomże
>>212559405o nauko!
to dosłownie jak w gwiezdnych wojnach albo marvelu! :OOOOO
>>212559780>objechakiśmy łomżez takimi tu
>>212559513>trzeba działać wolno lecz do skutkuspójrz na świat od 1960 i pokaż gdzie lewica działała "wolno"
masz wywrócenie wszystkiego do góry nogami na wielu polach naraz, forsowane byle szybciej, byle mocniej, tłumiąc każdy głos sprzeciwu
>>212559902dopiero po 1960 mocno przylibowali i przestali być śmierdzącymi komuchami
>cała resztaschizofrenia
lewackie kurwy same przyznają że wiele rzeczy forsują na siłę, najdalej jak się da, tylko po to by zobaczyć jaka będzie reakcja i jaki będzie rezultat
a jak widzą opór i sprzeciw społeczeństw, to zamiast spowolnić to mają motto
>to może być ostatnia okazja w następnych paru dekadach by wypróbować X, więc jeśli nie będziemy forsować tego mocniej to nie dowiemy się czy to zadziała
>a jeśli nie zadziała, to i tak będzie sprzeciw i cofniemy się z tym, więc co szkodzi wypróbować?
pies im mordy jebał, będą sobie eksperymentować na plebsie rujnując całe pokolenia by zbierać dane jak mocno da się przecwelić populację zanim nastąpi realny opór
oby realny opór posłał te kurwy do piachu, wraz z całą ich linią genetyczną, w ramach po prostu kolejnego eksperymentu
>>212560051baza, tylko pis i konfederacja
>przeklejki z garsoniery
jebani teczkarze
>oni nie wiedza że faszyzm to jedyny słuszny ustrój
>przecietna osoba chce mieć pokazane jak żyć i co robić by nie musiała sama myśleć
wyimponderuj sobie zesranie tak spektakularne tylko i wyłącznie dlatego że ktoś obraził twój walikonio materiał
nie mógłbym być to ja
>>212559950od 1960 masz
>rewolucja seksualna>rewolucja feministyczna>rewolucja multi-kulti>rewolucja w miejscach pracy>rewolucja lgbt>rewolucja anty-biała>rewolucja anty-mężczyźni>rewolucja anty-kościelna>rewolucja anty-rozrodczajak porównasz świat z 1960 do 2020 to są to dwa drastycznie różne społeczeństwa
co tu jest robione na "powoli i ostrożnie"?
>>212560140teraz wytłumacz co to faszyzm
>>212560188>jak porównasz sobie do ponad 80 lat wstecz to są różnice*ziew*
faustiański stirneryzm to prawdziwie istniejące państwo w państwie idę s(p)rać
adaś to w sumie był oski
>miastowy
>wykształcony yntelygent
>własnie mieszkanie
>ruchał
>odchował syna (spełniony obowiązek chłopa)
>dobry kontakt z matką
>dostęp do codziennego oglądania ładnych dziewczynek
>jedyne problemy to niskie zarobki (ale i tak lepsze jak 3/4 osób w 2002 gdzie też było 20% bezrobocia)
>i ablublu chciałem ruchać x ale wyruchałem y ://///// (oskar problemy)
i to ma być dosłownie ja bo le smutny dialog że jemu kurwa nie wyszło? co mu nie wyszło?? śmiechu warte
samochód trąbi gdzieś w oddali
bez przerwy
od jakichś 5 minut
może to nie samochód tylko syrena
>europejczycy są odpowiedzialni za 99% wynalazków
NO ALE JESTEŚMY RÓWNI Z PANEM MURZYNEM NO PA MATI ON SIE PORUSZAĆ UMIE NA NOGACH NO TAK JAK JA I ESTEBAN NO KURWA RÓWNOŚĆ
chińczyk i rusek tylko się śmieją i napędzają lewactwo na zachodzie by to się szybciej i mocniej wypierdoliło, w myśl taktyki wzmacniania błędów które popełnia przeciwnik (dolewanie oliwy do ognia)
co jest zabawne bo jak lewactwo, chiny i rosja chcą promować dokładnie to samo na zachodzie, to można by założyć że to powinno skłonić do pewnych przemyśleń, ale na próżno tego szukać u ideologicznych pojebów oślepionych swoimi własnymi wysrywami
>>212560314anon ja...
zachodni europejczycy
Dla Stirnera jednostkowość jest identyczna z podmiotowością przeżywaną, ist- nienie jest świadomością istnienia. O tyle wolno mówić o antycypacji myślenia egzystencjalnego w jego filozofii. Zarazem filozofia ta jest próbą unicestwienia wartości wszelkiej więzi międzyludzkiej i wszelkiego historycznego, więc zbiorowego stawania się. Jak wykazały ostatnie studia nad recepcją stirnerowskiej doktryny (Hans G. Helms), inspirowała ona nie tylko różne prądy anarchistyczne, ale także różne niemieckie grupy, bezpośrednio poprzedzające faszyzm. Na pozór totalitarna doktryna nazizmu wydaje się przeciwieństwem radykalnego „indywidualizmu" Stirnera. Ale właśnie faszyzm był próbą zerwania wszelkiej historycznie wytworzonej więzi społecznej i tworzył więź sztuczną osobników, z których każdy miał okazywać doskonałe posłuszeństwo na zasadzie absolutnego egoizmu; edukacja faszystowska łączyła bezmyślny konformizm z aspołecznym egoizmem: konformizm miał być narzędziem prywatnego „urządzania się" w świecie. Stirnerowska filozofia nie godzi wszakże w konformizm, a tyl- ko w poświęcenie „ego" dla jakiejkolwiek wyższej zasady; zezwala na dosko- nałe przystosowanie się do świata, jeśli „jedyny" obiecuje sobie po takim przystosowaniu większy profit niż bez niego. Bunt „jedynego" może doskonale wyrażać się w najbardziej uległym serwilizmie, skoro „jedyny" na tym zyskuje - skądinąd bowiem nie obowiązują go żadne wartości „ogólne" i żaden mit „człowieczeństwa". Dlatego ideał totalitaryzmu - społeczeństwo jako posłuszne koszary, ale zarazem koszary, w których wszelka rzeczywi- sta, historycznie ukształtowana więź została zniszczona - nie sprzeciwia się bynajmniej Stirnerowskim zasadom. „Jedyny", jeśli ma być autentyczny, musi bowiem zachować gotowość maszerowania w jakichkolwiek szeregach, jeśli spodziewa się doznać dzięki temu większych satysfakcji.
>>212560314w takiej samej dupie byś był gdybyś nie wyrósł w społeczeństwie z funkcjonującyjmi instytucjami
jakie z tego wnioski?
mi nie wyszedł dobór genetyczny przez co mam zespół marfana
>>212560314nom w tym polacy odpowiedzialni za 0,001%
>>212560338taką 02 to by cimcirimci
>>212560353>funkcjonującyjmi instytucjamiprzecież to polak to o czym ty mówisz
>>212560353a kto te instytucje zbudował ty jebany podludziu
same z siebie nie wyrosły
>>212560385nie jestem ojkofobem więc rozwiń myśl może
>>212560391>ktona pewno nie ty debilu zafajdany
>>212560419no ty pierdolony mlonie niezła odpowiedz
ja pierdole podludzi takich jak ty i reszte kongloidów najlepiej na nawóz przerobić
>>212560413co to za ukraińska playlista
>>212560460widzę że nie bez powodu te Xset lat wstecz twoi przodkowie byli parobami
>>212560484to jest mój drogi główna strona music.youtube.com
>>212560495>nie mam argumentu więc wysram jakies bzdurya o to jest przykład polaczka
>>212560588kek tak tak to ja w lustrze
>darling in the franxx
>dziecko absolutnych weteranów z największych studiów anime
>największe z grubych ryb chcieli zrobić jeden ostatni wspólny projekt póki mogą
>mogli stworzyć cokolwiek tylko chcieli, 0 ograniczeń
>pomijając anime bullshit typu dupy, cycki, mechy co wyglądają jak zabawki dla 5 latka
>to całe anime to jedno wielkie niezbyt subtelne ha tfu w ryj zachodu
co japończyk miał na myśli?
bym sobie jakiś chiński film obejrzał ale mam zamiar się napierdolić
>>212560652dopiero teraz to kurwa oglądasz jak jeszcze pare lat temu postowałeś te zerojedynkową pizdę za czasów plandemii
pizdo jebana kurwa
>>212560419jakie instytucje "funkcjonowały" w polsce od 1945 do gdzieś 2010?
>>212560588>>nie mam argumentu więc wysram jakies bzduryprzecież to o to tobie
>>212560701jesteś kretynem czy tylko udajesz?
>>212560652jeszcze 10 razy o tym jebanym gównie wspomnij nowokurwo co bajki od tygodnia ogląda
>>212560695ja to oglądałem lata temu i robiłem całe rospiski na parę postów dlaczego przesłanie tego anime jest turbo bazowane w chuj i dlaczego motywy i symbolika zaszyte w tej produkcji są zajebiste
sama scena gdzie ziroł tu (symbol pół dzikiego człowieka nie poddanego indoktrynacji) musi zostać pożarta przez węża (zwierzęcą naturę) by walczyć z orzeł-duchem-z-niebios (który pokonał uosobienie węża) to autyzm paliwo na parę godzin
https://www.youtube.com/watch?v=dbohk6Fm30c
nie moge zasnsac
a wzielem juz melatonine
>>212561652spacer krzyczy chce żebyś półprzytomnie chodził po jego chodnikach
musicie więcej anime postować najlepiej z dziewczynkami żeby cweli przegonić
a jak zobaczycie polityke na katalogu to ja wypierdalajcie bo w mniemaniu niektórych /int/cweli można tutaj lepszą dyskusje polityczną prowadzić (nie, nie można, wypierdalajcie do deski z botami)
https://www.youtube.com/watch?v=cyw29oQKVHs
>>212561759ale loli = pedofilia więc sam wypierdalaj
https://www.youtube.com/watch?v=l4ZJmw8J918
orzeł z nieba napierdala się z wężem który żyje pod ziemią, a ludzie utkwili pośrodku tego konfliktu? pierwsze słyszę
pojechałom z dziabko po odbiór wyników z matury i jebanx debil nie zdało
ale że walka pierzasty cwel z niebios (umysł, wyższe ideały, wyobraźnia, kreatywność) vs wężowy cwel z podziemi? (zwierzęca natura, dzikie instynkty)
tego jeszcze nie grali
>>212562111lepszy dzisiaj
witam, eh ciężki dzień dzisiaj miałem
>>212562286ile palet na ciebie spadło czirnuchu?
ughhh BIAŁY BYK wstał z drzemki
przez ten pleśniakowy styl życia dwa kilo zrzuciłem
ale zaraz zupke zjem i okaże się, że jednak nie
>>212562286zamiast zwolnić i zdjąć kajdany magazyniera to nadgodziny dał eh biedny fizol
pierdole te piwo jeszcze mi trzy sztuki zostały a ja kurwa po łyku chce rzygac
>>212562316czuję się jakby 100 euro palet na mnie spadło
>>212562391nie zwolnią bo i tak mają za mało ludzi, nawet mi słowa nie powiedział że coś tam na l4 byłem
jeszcze 15 miesięcy do końca umowy i powrotu wolności... jakoś to wytrzymam
>>212562593>15 miesięcy do końca umowybracie coś ty podpisał
>>212562644właśnie jakoś pojebane to jest w tym kołchozie bo wszędzie pierwszą umowę o pracę dają na rok a tutaj dali mi na 2,5 roku... jaj uż mam dość, jaj uż nie mogę ;(
>>212562679masz pracę, a ja nie
ty jej nie chcesz, a ja tak
taki oto żywot
>>212562679Ciesz się że masz umowe o prace bo ja w jebanym korpo jadę na zleceniu i czuje nóż na gardle każdego dnia jak przychodze do pracy.
>>212562679a przed umową o pracę ile pan robił bez umowy albo na jakimś gównie?
umowa zlecenie bez ubezpieczenia zdrowotnego
jaki ja jestem zjebany kurwa muszę się zajebać
>>212562708no nie chce, mam już dość zapierdalania
>>212562714przykra sprawa, nawet urlopu Pan nie ma na zlecieniu
>>212562717przed uop robiłem 4 miesiące na zleceniu, za mną już 22 miesiące pracy, 15 miesięcy do mety i pierdole wtedy już to wszystko wracam na neet
>>212562975twój Janusz to prawdziwy dobrodziej, należy docenić
żyje kto jeszcze?
tak to tutaj jest ehhh...
>>212563260sory cirnuch, gość od hatate dostaje ostatnio całą atencję
>w społeczeństwie w 100% tak przecwelonym przez orła że nawet plują na rodzenie dzieci jako ohydny zwierzęcy relikt przeszłości, ciąża jest zakazana a aborcja jest lekarstwem
>od czasu do czasu pojawiają się ataki węża, siejące śmierć i zniszczenie
>jednostki które najlepiej sobie radzą z wężami to ci którzy nie zostali zindoktrynowani przez orła (bo reszta to dosłowna banda bezbronnych eunuchów)
>ludzie celowo izolują się w technologii bo tak im wygodniej, mimo że nigdy nie osiągną pełni człowieczeństwa bez bliskiej relacji z drugą osobą
>dostając wolność i mając wybór ludzie odrzucają ekstremalną wersję orła, która celowo prowadzi do zagłady ludzkości (uwolnienia umysłu z biologicznej klatki ciała i upload świadomości do kolektywu)
>reżyser zapytany o to jakie przesłanie ma to anime powiedział:
>"it's ok to be human"
ale normiczki się wkurwiają że nie wiadomo o co chodzi
https://youtu.be/5MW7_lJMBtk
>>212563260wszystek umarł
>>212563260chyba się rozpuszczę
>>212563260niestety z dech
n8e chce juz wolalbym nie zyc
wujaszek kupił perfumy które pachną jak krem z ritualsa czy innego huja którego używała ex
ehhhhhhhhhhhhhhh kurwa
ide ogladac stare filmiki redlettermedia w luziu
ale o co mogło w tym chodzić
>>212563440pachną jak ciepło i tekstura jej ciała i jej uśmiech i oczy i usta i jej kształtna dupa ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh
>>212563508nie moge cie slyszec moje cyberwszczepy blokuja dzwieki wydawane przez cweli z <70 iq
Priorytet, według którego powinieneś naprawiać świat:
> siebie
> najbliższą rodzinę
> dalszą rodzinę i przyjaciół
> lokalną społeczność / kościół
> biznes / pole pracy
> /polska/
> i poprzez sam sposób, w jaki żyjesz, błogosław wszystkich, z którymi przypadkowo skrzyżujesz ścieżki.
>>212563585to nie ja zacząłem ogień więc pierdol się na ryj
>>212560652>sralnik in the sraxxczy to znowu 2018 był jakiś cwel co ten fotm forsował kiedyś = było
po co naprawiać w pełni funkcjonujący zegarek?
>>212563508nie wiem o co chodzi bo ja walę do 02 i tyle w temacie
>>212563616bo kurwa o-ring, uszczelka kurwa sie zużywa i ci kurwa padnie w basenie albo pod prysznicem kurwa
>>212563631serwis =/= remont
>>212563648>212563648twoja matka =/= kurwa a jednak sie puszcza jak dziwka za peiniadze kek
>>212563631nie potrafię pływać oraz myję się raz na miesiąc
aha i zegarka nie mam, ale to nieważne
>>212563672dosłownie jaki jest twój problem
jest północ, a ty takie nieżyczliwe rzeczy wypisujesz innym
zjadłem kanapunie
jem bananki i pije mtndew spark
>>212563700ten typ tak ma
>>212563292>człowiek nigdy nie osiągnie pełni "człowieczeństwa"to jest twój mózg na idealiźmie
jak cos wgl to ruchanie kobiety ktora sie kocha i potem spanie razem i mizianie sie odblokowuje takie poklady dopaminy ze czujecie sie szczesliwi jak dzieci znowu ktore biegaja po dworzu
ale uzaleznia i potem macie zjazd ostry jak zerwiecie
>>212563727poczekaj, aż zobaczysz mózg na pedofilii...
>>212563744nie wiem czy wiesz ale dla takich jak ty jest osobny gatunek literacki
też nikt nie rozumie waszych żartów?
ostatnie powiedziałem do matki:
>zrób żarcie kurwo
i się obraziła, nie rozumiem
>>212563797jeśli prawdziwe to śmieszne
jeśli przeklejka to się zabij
jakbym miał jutro się nie obudzić to
>spaćq
matki są voluntarist villains były rozumnym bytem wiedziały w co sie pakowały
kiedy wyburzą te obsrane blue city w końcu
przeskroluj odśwież przeskroluj odśwież przeskroluj odśwież normalnie psychiatryk u mnie
>postać troon: dwie płcie to biologiczna opresja ludzkiego umysłu! wrodzone łańcuchy pętające jednostkę! won z płciami!
>twórcy anime: lgbt istnieją, to też ludzie, ale nie należy tego celebrować a raczej im współczuć i pomóc
dlaczego japońcy to taka baza?
>>212563920kiedy pan sobie w końcu znajdzie pracę
japońcy nieironicznie dojebią zdrowy rozsądek do dzieła i jeszcze nadadzą temu mega wzdrygową estetykę i cweliczki będą się masturbować do tego, bo
>ooo anime i filozofia, ale ja jestem mondry
>>212563727czy człowiek od urodzenia trzymany w ciemnym pudle odizolowany od wszystkiego może osiągnąć pełnię człowieczeństwa?
>>212563988zależy czy przy ognisku owróci stan pustki
>>212563988już ją osiągnął
>>212563951ciekawe że o to się srasz a o dosłownie spam nigdy, zapluty cweliczku
>>212563988nie ma nic w esencji człowieczczego od zamykania kogoś w pudle żeby coś udowodnić, zniewolony wygrał od urodzenia i dostanie kupe siana w odszkodowaniu
>>212564032pokaż na lalce gdzie cię boli i miejmy to z głowy
>it's okay to be huma-*młotek(przemoc z niezgody jest w natruze człowieka)*
>>212563986pisałem o tym kiedyś, że przez to co teraz odpierdala zachód w swoim slopie to w porównaniu nawet 5/10 japońskie produkcje są głębokim arcydziełem
ja pisze młotek w myślach mam tragiczną śmierć typu zatłuczony młotkiem w wieku 20 lat spokojny dzień dobrujący
>ablu ablu natura człowieka to nie same fiołki :(
dzisiaj odpale stellar blade demo
kurwa nie zasne dzisiaj bo bede myslal o ex
tej evil kurwie
>>212564076pan z Finlandii?
herr chud natura człowieka to cokolwiek co liberałowie z 17 i 18 wieku sobie ubzduralili podczas orgii sakralnopodziemnej
IMG_2915
md5: cf1e8f67fefba29f984d14d0df14b48a
🔍
czy on próbuje być śmieszny czy po prostu jest niemiły?????
https://x.com/AFpost/status/1942677281568076061
co się dziej z trampusiami
>natura człowieka jest... skomplikowana.
>człowiek jest... wyobcowany. od swoich dochodów. przeto nieokrojony dochód należy mu się samo przez się. tako rzecze ludzka natura i heidegger czy coś
kurwa znowu jakies gowno zjebane bez sensu postuje pop ijaku wypierdalam stad kurwa elo z essa
>>212564207skąd mogę wiedzieć jeśli nie wiem jakie wiadomości precedowały te?
>Bardziej zwierzęta niż ludzie, całkiem tępi, bez wyrazu. Obok nich warstwa rządząca będąca przynajmniej produktem mieszaniny klas niższych z aryjską rasą panów. Brud Polaków jest wprost niewyobrażalny. Również ich zdolność dokonywania ocen jest równa zeru.
co on miał na myśli przez dokonywanie ocen, narzekał na polskie szkolnictwo czy chuj
9jh1bi
md5: e8e56f6cb11bbecc4974ed2cb7f7973e
🔍
>it's NOT ok to be human
>>212564314trućku
gdzie błąd?
>>212564314o kvrwa ale trvk
>>212564245>>212564316>ludzką naturą jest zabijanie i gwałcenie z chciwości i dlatego zmarnowałem życie na graniu w gierki i płakaniu że jestem zjebanym cwelem co ogląda anime
>>212564298Jak ci tylko ta wiadomość brzmi
>ludzką naturą jest zabijanie i gwałcenie z chciwości i dlatego będę płakać z tego powodu
pojebuska satanistka mi odpowiedziala
>>212564207nie jestem w stanie stwierdzić
>>212564397przykro mi siostro ale huge incel vibes. presupposes że siostry domyślnie żerują na matchach i że w hibernacji (tj. jako niezapisane tablice) uciekają do domu rodzinnego
uciekaj od niego
https://video.twimg.com/ext_tw_video/1939310037584732160/pu/vid/avc1/480x854/0xZsp05hQWCmpHet.mp4?tag=12
same Swele ją oglądają
>>212564397nie wiem
brzmi jakby się śmiał z tego że jesteś fajny czy coś i masz współlokatorów i nie płacisz czynszu albo ci za darmo ktoś mieszkanie wynajmuje
bez widzenia poprzednich wiadomości i kontekstu nie mogę dokładnie określić czy się tylko śmieje czy próbuje też obrazić
WOW MOI PRZODKOWIE TEŻ BYLI NIEDOJEBANYMI WSOBNYMI PEDOFILAMI... LUDZKA NATURA BYWA BRUTALNA!
>>212564439gruba paskudna dziwka
>>212564428Presuposses ? Co?